Prodej byty 3+1, 84 m² - Karlovy Vary - Stará Role

Prodej byty 3+1, 84 m² - Karlovy Vary - Stará Role
  • Adresa Závodu míru, Karlovy Vary - Stará Role
  • Ev. č. RT1367-27056
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

3 900 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Stará Role

Nabízím k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 84 m2, který se nachází v klidné a oblíbené lokalitě sídliště ve Staré Roli. Tento byt, umístěný ve 4. nadzemním podlaží panelového domu, poskytuje ideální kombinaci komfortu, moderního vybavení a skvělé dostupnosti veškeré městské infrastruktury.

Interiér a vybavení: Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové podlahy a omítky včetně instalace rozvodů elektřiny v mědi, výstavbu jádra ze sádrokartonu s vanou a samostatnou toaletou. V předsíni, ložnici, dětském a obývacím pokoji najdete vinylové podlahy, které dodávají interiéru příjemnou atmosféru. Koupelna a WC jsou vybaveny keramickou dlažbou, což zajišťuje snadnou údržbu a odolnost. Kuchyň je vybavena kvalitní kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, elektrickou troubou, myčkou nádobí značky Concept a mikrovlnkou značky Whirlpool.

Výhled a lodžie: Z ložnice a dětského pokoje je krásný výhled do zeleně, což přináší pocit klidu a propojení s přírodou. Vstup na lodžii z ložnice poskytuje příjemný prostor pro relaxaci a odpočinek po náročném dni. Lodžie nabízí výhled, který vytváří dojem, že jste daleko od městského shonu.

Revitalizace a technický stav domu: Dům prošel kompletní revitalizací v rámci výměny výtahu, instalace kamerového systému, zateplení fasády a střechy, výměny plastových oken, společných rozvodů vody a odpadu. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor, ideální pro sezónní věci nebo sportovní vybavení.

Lokalita a občanská vybavenost: Lokalita Staré Role je velmi dobře vybavená. V blízkosti bytu se nachází obchody, školy, zdravotnická zařízení, parky a zastávky veřejné dopravy, což umožňuje pohodlný a bezstarostný život. Byt je orientovaný na východní a západní stranu, což zajišťuje dostatek světla po celý den.

Ideální pro rodinu: Díky svému uspořádání a velikosti je tento byt ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné bydlení v dynamické a dobře dostupné části města. Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vaši návštěvu a na příležitost ukázat vám váš možný nový domov.

Náklady bytu: Měsíční zálohy na služby spojené s bytem činí 4.248 Kč, což zahrnuje i příspěvky do fondu oprav na údržbu domu. Záloha na elektřinu vychází přibližně na 1.720 Kč měsíčně.

Nabízíme vám možnost shlédnout 3D prohlídku a video nemovitosti z pohodlí vašeho domova, což vám umožní lépe si představit potenciál tohoto domu. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaZávodu míru, Karlovy Vary - Stará Role
OkresKarlovy Vary
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha84 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace