Prodej - nové investiční 2+kk - 6 min MHD od Václavského náměstí - Praha

Prodej - nové investiční 2+kk - 6 min MHD od Václavského náměstí - Praha
  • Adresa Chlumova 307/3, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1328-03_2024_101
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 51 m²
  • Vlastnictví osobní

6 790 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme vám novou investiční jednotku 2+kk v 1. podzemním podlaží činžovního domu, kde právě vrcholí kompletní rekonstrukce. Prostor je vhodný pro krátkodobé ubytování hostů s očekávaným výnosem 7 % nebo ke střednědobým pronájmům, kde se výnosy pohybují kolem 5,4 %. Dlouhodobé pronajímání jako studentský byt vynese v této lokalitě přibližně 4,3 %.

Činžovní dům, kde se jednotka nachází, prochází celkovou rekonstrukcí. Původní budova z konce 19. století se tak dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je například nový výtah nebo Smartboxy ve vstupní hale. Kromě toho se revitalizuje sousední ulice Seifertova včetně jejího křížení s ulicí Chlumova, kde stojí náš dům. To znamená, že získáte nemovitost v renovovaném domě s pěkným okolím v širším centru Prahy.

V suterénu rezidence Chlumova 3 bychom vám rádi nabídli prostornou jednotku 2+kk o celkové ploše 55,3 m2 s podlahovým topením a samostatným měřením spotřeb.

Z předsíně s oknem do vnitrobloku a místem na vestavěnou skříň pokračujete chodbou dál do ložnice, která má okno taktéž orientované do vnitřního dvoru. Na chodbě najdete ještě komoru a samostatné WC. Dalšími dveřmi vstoupíte do vkusně obložené koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a zákoutím na připojení pračky.

Poslední dveře vás zavedou do hlavní obytné místnosti s rozvody na kuchyňskou linku. Dominantou tohoto pokoje je velkorysé okno s trojskly orientované do ulice, které se vyznačuje bytelnou hliníkovou konstrukcí a vpouští dovnitř dostatek světla.

Blízko do přírody, kousek do centra.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud doveze tramvaj vás nebo vaše nájemníky na Václavské náměstí za pouhých 6 minut.

Na vycházky do přírody mohou vaši hosté chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnají snové výhledy na panorama hlavního města.

Poblíž domu se nachází řada restaurací, hospůdek, kaváren, divadlo, potraviny ale i nemocnice a lékárna. Rezidenti tak budou mít po ruce vše potřebné. A pokud zatouží po návštěvě Pražského hradu, vystoupí za 24 min přímo u něj z pražské MHD.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i nabízeným jednotkám. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku, ať se můžete správně investovat.

Velmi nehospodárná F

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaChlumova 307/3, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Plocha podlahová55 m²
Počet podlaží6
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. prosinec 2024
Datum ukončení výstavby30. září 2024
Rok kolaudace2024
Rok výstavby1870
ZařízenýNe
Výtahano
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti