Prodej byty 2+kk, 59 m² - Praha - Libeň

Prodej byty 2+kk, 59 m² - Praha - Libeň
  • Adresa Kotlaska 30/3, Praha - Libeň
  • Ev. č. RT1192-190-02-026
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 59 m²
  • Vlastnictví osobní

10 989 331 Kč

Cena zahrnuje přiřazené příslušenství., včetně DPH

 

Prodej, Byty 2+kk, 59 m2 - Rezidence Kotlaska, Praha 8 - Libeň

Nabízíme k prodeji dokončený byt 190-02-026 s dispozicí 2+kk (58,7 m2), terasou (18,7m2), zatravněnou terasou (42,2 m2), přiřazeným sklepem a parkovacím stáním v projektu Rezidence Kotlaska na Praze 8.

Luxusní byty s dispozicí od 1+kk do 4+kk v provedení REZIDENCE jsou vybaveny klimatizací, rekuperací pro komfortní a zdravé bydlení a předokenními žaluziemi. Nechybí v nich dýhované dřevěné nebo vinylové podlahy s teplovodním podlahovým vytápěním a designové koupelny. Všechny byty mají balkony, prostorné terasy, lodžii nebo předzahrádku. Originálně architektonicky řešené domy mají dřevěná eurookna a skleněná zábradlí na balkonech. Fasáda domu s luxusními cihelnými pásky podtrhuje jedinečnost tohoto projektu, ve kterém se navíc počítá s přípravou napojení pro nabíjení elektromobilů.

Komorní projekt Rezidence Kotlaska v pražské Libni se nachází v moderní a rychle se rozvíjející lokalitě Prahy 8, v širším centru metropole a jen dvě minuty pěšky od stanice metra B – Palmovka. Přímo v bytovém areálu vznikne dětské hřiště. V okolí je kompletní občanská vybavenost – školky, školy, prestižní gymnázium U Libeňského zámku a zdravotnická zařízení. Velkou předností je blízká promenáda v nové DOCK Marině u Vltavy a stezka pro běžce a cyklisty podél Vltavy.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaKotlaska 30/3, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha59 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (61 m²)
Sklepano (3 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace