Prodej byty 2+kk, 46 m² - Praha - Vršovice

Prodej byty 2+kk, 46 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Na spojce, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1165-24733
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 46 m²
  • Vlastnictví osobní

8 585 850 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 2+kk, 46 m2 - Praha - Vršovice

Dovoluji si Vám tímto představit nově zrekonstruovanou bytovou jednotku 2+kk, 46 m2, která se nachází ve třetím patře nádherné secesní budovy, jejíž bohatá historie se váže až k 19. století.

Ze vstupní chodby bytu, kde je decentně zakomponována nika s přípojkou pro pračku, projdete do světlého obývacího pokoje s balkonem orientovaným do tichého vnitrobloku. V této místnosti je příprava pro kuchyňskou linku dle vlastního výběru. Útulná ložnice je navržena se samostatným vstupem, zaručujícím maximální soukromí. Z chodby se dále dostanete do koupelny se sprchovým koutem a toaletou.

Byt má lehce atypicky řešený půdorys, který umocňuje jeho jedinečnost, nikoliv však na úkor praktičnosti. Elegantní repliky špaletových oken obou místností jsou s výhledem do klidného vnitrobloku. Masivní dřevěné podlahy, ozdobné lišty, designová italská dlažba a obklady, prvotřídní sanita, klimatizace, to vše dodává punc vysoké kvality bydlení a zároveň útulnosti domova.

Velmi důkladná kompletní rekonstrukce domu dokázala pro své nové majitele zajistit nadstandartní, kvalitní a moderní bydlení a zároveň působivě navázat na nejslavnější období tohoto domu.

Při vstupu do budovy Vás osloví reprezentativní hala s centrálním schodištěm a kovaným zábradlím s ozdobnými prvky. Dále pak nádherné zdobné repliky původních vstupních dveří, které jsou působivým dotekem s bohatou historií tohoto domu. Maximální komfort zajišťuje nový osobní výtah. K bytové jednotce náleží sklep v suterénu budovy, kde se též nachází nová plynová kotelna.

Skvělá lokalita v blízkosti Čechova náměstí s širokým kulturním vyžitím, vynikajícími kavárnami a restauracemi. Klidné procházky v nedalekých parcích Grébovka a Heroldovy sady, to vše s výborným dopravním spojením do centra Prahy nabízí ideální bydlení i pro náročné.

Ráda Vám představím i další bytové jednotky, které jsou pro Vás v tomto výjimečném secesním domě k dispozici.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat...

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaNa spojce, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha46 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (2 m²)