Prodej byty 2+kk, 53 m² - Praha - Vršovice

Prodej byty 2+kk, 53 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Na spojce, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1165-24732
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 53 m²
  • Vlastnictví osobní

10 080 798 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 2+kk, 53 m2 - Praha - Vršovice

Dovoluji si Vám tímto představit nově zrekonstruovanou bytovou jednotku 2+kk, 53 m2, která se nachází ve třetím patře nádherné secesní budovy, jejíž bohatá historie se váže až k 19. století.

Z chodby bytu, kde je k dispozici přípojka na pračku, projdete do světlého obývacího pokoje. V této místnosti je příprava pro kuchyňskou linku dle vlastního výběru. Do útulné ložnice je vstup přes obývací pokoj. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou je prakticky situována z chodby.

Byt má atypicky řešený půdorys, který umocňuje jeho jedinečnost, nikoliv však na úkor praktičnosti. Elegantní repliky špaletových oken jsou orientovány do klidné ulice. Masivní dřevěné podlahy, ozdobné lišty, designová italská dlažba a obklady, prvotřídní sanita, klimatizace, to vše dodává punc vysoké kvality bydlení a zároveň útulnosti domova.

Velmi důkladná kompletní rekonstrukce domu dokázala pro své nové majitele zajistit nadstandartní, kvalitní a moderní bydlení a zároveň působivě navázat na nejslavnější období tohoto domu.

Při vstupu do budovy Vás osloví reprezentativní hala s centrálním schodištěm a kovaným zábradlím s ozdobnými prvky. Dále pak nádherné zdobné repliky původních vstupních dveří, které jsou působivým dotekem s bohatou historií tohoto domu. Maximální komfort zajišťuje nový osobní výtah. K bytové jednotce náleží sklep v suterénu budovy, kde se též nachází nová plynová kotelna.

Skvělá lokalita v blízkosti Čechova náměstí s širokým kulturním vyžitím, vynikajícími kavárnami a restauracemi. Klidné procházky v nedalekých parcích Grébovka a Heroldovy sady, to vše s výborným dopravním spojením do centra Prahy, nabízí ideální bydlení i pro náročné.

Ráda Vám představím i další bytové jednotky, které jsou pro Vás v tomto výjimečném secesním domě k dispozici.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat...

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaNa spojce, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha53 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahano
Sklepano (2 m²)