Prodej byty 2+1, 52 m² - Praha - Veleslavín

Prodej byty 2+1, 52 m² - Praha - Veleslavín
  • Adresa Maříkova, Praha - Veleslavín
  • Ev. č. RT1367-27084
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 52 m²
  • Vlastnictví osobní

7 100 000 Kč

 

Prodej bytu 2+1, 52 m2 - Praha - Veleslavín

Nabízím k prodeji velmi dobře udržovaný byt 2+1 o rozloze 52 m2, který se nachází ve 2. patře panelového domu v klidné části sídliště Petříny Prahy 6 ul. Maříkova. Byt je v dobrém stavu, před několika lety prošel rozsáhlou renovací, včetně zděného jádra koupelny a elektroinstalace a rozvodu vody a nové kuchyňské linky. Skládá se ze dvou neprůchozích místností, samostatné kuchyně, koupelny a odděleného WC. V obou pokojích jsou zachovány krásné dřevěné parkety, v kuchyni a předsíni a koupelně včetně wc je dlažba. Okna jsou plastová a k bytu náleží sklepní kóje. Dům je již zateplen.

Lokalita:
• Skvělá dopravní dostupnost: Jen 600 metrů od stanice metra Petřiny (linka A) a 100 metrů od tramvajové zastávky (linky 20, 26), a autobusové zastávky ( linky 108, 164, 191, 216) což umožňuje rychlé spojení do centra Prahy nebo letiště během 15 minut.
• Blízkost přírody: V okolí se nachází přírodní parky Divoká Šárka a obora Hvězda, ideální pro procházky, sport nebo odpočinek. Zámecký park Veleslavín nabízí kulturní a komunitní aktivity .
• Kompletní občanská vybavenost: V lokalitě najdete školy, školky, UVN a lékařská zařízení, restaurace a obchody, vše v dosahu několika minut chůze .

Tento byt je ideální volbou pro mladé páry nebo rodiny, které hledají moderní a komfortní bydlení v klidném prostředí s výbornou dostupností a kompletním zázemím pro aktivní život

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMaříkova, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52 m²
Podlahová plocha54 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuSídliště
Výtahne
Sklepano (2 m²)
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace