Prodej bytu s dvěma balkony v atraktivní lokalitě Dejvic o dispozici 2+1 53m2

Prodej bytu s dvěma balkony v  atraktivní lokalitě Dejvic o dispozici 2+1 53m2
  • Adresa Na Vlčovce 2040/2b, Praha - Dejvice
  • Ev. č. RT1202-00086
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 53 m²
  • Vlastnictví osobní

9 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt po zcela čerstvé náročné kompletní rekonstrukci v atraktivní a klidné lokalitě Dejvic o dispozici 2+1 53m2 (byt 47m2+ 2x balkon 6m) v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází v prvním patře třípatrového cihlového domu ve velmi klidné a tiché slepé ulici, byt je po čerstvé kompletní rekonstrukci (elektřina, plastová okna, renovované parkety v obou pokojích, nová kuchyňská linka s moderními spotřebiči, nové radiátory, štuky, koupelna se sanitou, toaleta, bezpečnostní vchodové dveře a všechny dveře v celém bytě, v bytě naistalován alarm Jablotron), vytápění bytu pomocí vlastního plynového kotle v domě, orientace bytu na jižní stranu, parkování možné přímo u domu.
Vstup na jeden z balkonu z kuchyně a vstup na druhý balkon z ložnice, bytová jednotka je ve skvělém stavu připravena k nastěhování, vše nové nepoužité. V domě pouze 12 bytových jednotek, nízké měsíční poplatky na bydlení 4500,-Kč včetně fondu oprav + zálohy na energie.

Skvělá a klidná lokalita plná zeleně stvořená na příjemné bydlení, v okolí veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost (metro Dejvice 5min pěšky nebo tram zastávka 3min), k bytu náleží prostorná sklepní koje v suterénu domu, suš (3m2), sušárna v domě, doporučujeme prohlídku, volný ihned k nastěhování.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaNa Vlčovce 2040/2b, Praha - Dejvice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ParkováníAno
Balkónano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti