Prodej byty 2+1, 56 m² - Ostrava - Hrabůvka

Prodej byty 2+1, 56 m² - Ostrava - Hrabůvka
  • Adresa U Nové školy, Ostrava - Hrabůvka
  • Ev. č. RT1269-00237
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 56 m²
  • Vlastnictví osobní

3 250 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 2+1, 56 m2 - Ostrava - Hrabůvka, U nové školy

Hledáte krásný byt s balkonem po nadstandardní rekonstrukci? Máte rádi klid a soukromí? Pak už dále nehledejte, tato nabídka je určena pávě pro Vás. Exkluzivně nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví na lukrativní adrese U nové školy v Ostravě - Hrabůvce. Nachází se ve 3NP/3 cihlového domu po celkové revitalizaci.

Bytová jednotka právě prošla kompletní rekonstrukcí, kdy zbývají pouze dokončovací práce. Při rekonstrukci byly použity prvotřídní materiály tak, aby byl interiér praktický a krásný po dlouhá léta. Původní dispozice bytu byla zachována. Změnou prošla pouze koupelna, která se zvětšila o původní spíž a díky této úpravě může nyní disponovat dvěma okny, vanou i prostorným sprchovým koutem. Kdo má rád nohy v teple, ocení v této místnosti podlahové vytápění. Kuchyně je vybavená luxusní linkou zn. Siko, disponuje osvětlením, kvalitními mechanickými komponenty a velmi důmyslným úložným systémem. Obývací pokoj se pyšní novým zaskleným balkonem, milovníky pohodlí potěší příprava na klimatizaci. V ložnici se nachází francouzské okno, které zajistí spoustu denního světla. S úložnými prostory si hlavu lámat nemusíte, v ložnici i předsíni se na ně myslelo. Pokud by i to bylo málo, sklep o výměře 6 m2 to jistí. V bytě jsou nové el. rozvody, omítky, mramorové parapety, obložky i dveře. Podlaha je vylitá anhydritem, vyrovnána do jedné výšky a na ní je položena je velmi elegantní laminátová krytina s izolační podložkou. Poslední patro domu zajišťuje naprosté soukromí a klid. Celý dům čítá pouze 6 bytových jednotek a je napojen na dálkové vytápění, kotel tedy v bytě hledáte marně. Podlahová plocha bytu činí 56 m2 + 4 m2 balkon + 6 m2 sklep.

Vizualizace vychází ze skutečného stavu, kdy jednotlivé vybavení bytu a realizace úložných prostor je již ponechána na novém vlastníkovi. Cena zahrnuje kompletně dokončený byt vybavený kuch. linkou a vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, el. trouba, digestoř, příprava na myčku nádobí). Jelikož není k dispozici PENB, uvádíme ze zákona třídu G. Pro více informací či prohlídku mne kontaktujte, doporučuji prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaU Nové školy, Ostrava - Hrabůvka
OkresOstrava-město
Náklady na bydlení4.650,-Kč vč. fondu oprav
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha56 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
Výtahne
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové