Prodej byt 2+1, 65 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava

Prodej byt 2+1, 65 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
  • Adresa Mariánskohorská 2787/3, Ostrava - Moravská Ostrava
  • Ev. č. RT1226-00456
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 65 m²
  • Vlastnictví družstevní

2 465 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt, ve velmi dobrém a okamžitě obyvatelném stavu.
Byt je o dispozici 2+1 s prostornou a zasklenou lodžií o celkové ploše 65 m2 včetně příslušenství na ul. Mariánskohorská, městská část Moravská Ostrava.
Bytová jednotka je po kompletní vkusné rekonstrukci, která proběhla před 5 lety a nabízí možnost rozšíření, v aktuálním obývacím pokoji na dispozici 3+1 a to vytvořením nové zděné příčky, v tomhle pokoji jsou dvě okna ze dvou stran, takto by Vám po úpravě vznikly dva menší pokoje, s případnou realizací Vám dokážeme poradit a pomoci. Bytová jednotka je celá velice dobře řešená dispozičně, po vstupu do bytu Vás nadchne prostorná předsíně, ze které máte přístup do všech dalších místností nalevo ložnice, rovně nalevo prostorný obývací pokoj, rovně napravo kuchyně s jídelním koutem a rohovou kuchyňskou linkou, přístupem na zasklenou lodžii která Vám nabídne necelé 4m2 dostatečné k posezení pro dva a stůl, dostatek místa pro sušení prádla + stahovací sušák na stropě. Posledními přístupy z předsíně napravo máte samostatně WC a prostornou koupelnu s rohovou vanou. Doporučuji Vám shlédnout virtuální prohlídku této hezké, povedené nemovitosti a také video prezentaci, které Vás okouzlí a zaujmou.
K bytu náleží laťková sklepní koje.

Bytová jednotka se nachází ve vyvýšeném přízemí panelového domu po revitalizaci s dvěma výtahy.
Umístění bytu je vhodné pro všechny, ale hlavně pro osoby s omezenou hybností či invalidy, byt je s bezbariérovým přístupem, ale v tomto případě je nutné počítat s úpravou u vstupu do bytového domu - realizace elektrické plošiny pro vozíček apod.
Bytový dům je také po kompletní revitalizaci: zateplení a fasáda - pravidelně čištěna a umývána, plastová okna, výtahy, vchod, schránky, stoupačky, střecha, lodžie, osvětlení led, spol.prostory, vymalován celý dům pravidelně po pár letech, každodenní úklid přízemí a dvakrát týdně celého domu, kamerový systém a mnoho dalšího a i nadále je pravidelně udržovaný. Jedná se o samostatné bytové družstvo, které perfektně hospodaří, bližší informace Vám rád poskytnu. Dům je dobře zabezpečen, obyvatelé domu jsou slušní a klidní tzv. starousedlíci a několik bezproblémových nájemníků. I přes rušnější lokalitu je zde klid.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost: dostatek parkovacích míst, okolní zástavba je revitalizovaná a zelené plochy udržované, MHD, Vlakové Nádraží, nájezdy na dálnice jsou v bezprostřední blízkosti, stejně tak supermarket Albert a velké dětské hřiště, mateřská škola, základní škola, obchody a služby, Česká pošta, restaurace, bistro, lékarnu, doktory, krytý bazén - vodní relaxační jeskyně, tobogány a ostatní atrakce na Sareze Vodní Svět - Čapkárna, nedaleká ZOO Ostrava, Dinopark, Stodolní atd.
Bytovou jednotku aktuálně nelze převést do osobního vlastnictví, ale není to do budoucna vyloučeno.
S financováním družstevního bydlení Vám umíme poradit.
Nemovitost vhodná také jako investice a k následnému pronájmu.
V případě dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMariánskohorská 2787/3, Ostrava - Moravská Ostrava
OkresOstrava-město
Náklady na bydlení6739
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Anuita15 000 Kč
Plocha užitná65 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování10. září 2024
Zahájení prodeje12. červenec 2024
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti