Prodej světlého cihlového bytu 2+1 v OV, 61 m2, Kuřim

Prodej světlého cihlového bytu 2+1 v OV, 61 m2, Kuřim
  • Adresa Na Královkách, Kuřim
  • Ev. č. RT1251-00187
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 61 m²
  • Vlastnictví osobní

4 290 000 Kč

cena k jednání

 

Hledáte byt, který bude zalitý sluncem, situovaný v krásné klidné lokalitě plné zeleně s absolutní dostupností všech služeb, v blízkosti nádherné přírody, s minimem investic a přitom s možností si jej zcela přizpůsobit vašim představám?

Pokud ano, tak právě vám ve výhradním zastoupení majitele nabízím velice dobře dispozičně řešený cihlový byt 2+1 v osobním vlastnictví, s celkovou výměrou 60,86 m2. Podlahová plocha bytu potom činí 53 m2. K bytu náleží 2 sklepní prostory, jeden o výměře 2,06 m2 a druhý 6,32 m2. To zaručuje, že budete mít opravdu dostatek prostoru na uložení veškerých sezónních věcí, stejně tak i možnost zařídit si například malou dílnu. K bytu patří i balkon, jehož plocha do celkového součtu ploch není počítána.

Výčet superlativů spojených s tímto bytem však zdaleka nekončí. V bytě byla vyměněna okna za plastová, rekonstrukcí prošly veškeré rozvody, takže elektřina je v mědi, jsou nové rozvody vody, plynu, místo lokálních plynových topidel, tzv. "Vafek", bylo zbudováno ústřední plynové topení, kde byl před 2 roky osazen velmi úsporný, již kondenzační, plynový kotel, který samozřejmě slouží i pro ohřev teplé vody. Maximálnímu komfortu bydlení napomáhá i přítomnost výkonné klimatizační jednotky.

Obrovský bonus a velké budoucí zhodnocení nemovitosti potom představuje již schválená rozsáhlá rekonstrukce domu, která je plánována na jaro příštího roku, tedy roku 2025. V rámci rekonstrukce je plánováno zateplení, oprava střechy a především zbudování úplně nových balkónů, které budou výrazně zvětšeny. Nové stoupačky a odpady byly již v domě realizovány před 3 roky.

Pomyslnou třešničkou na dortu je poloha domu v jedné z nejkrásnějších částech Kuřimi, v ulici Na Královkách. Za zmínku stojí například koupaliště, Mětský stadion, Wellnes Kuřim, nebo OD Kaufland, vše v těsné docházkové vzdálenosti od nemovitosti.

Nákup lze realizovat prostřednictvím hypotečního úvěru, s jehož vyřízením vám zdarma ochotně pomůže naše hypoteční specialistka.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout vaše nové bydlení během dne otevřených dveří, které se bude konat 6. 10. 2024. Pro domluvení konkrétního času mne, prosím, kontaktujte. Těším se na vás!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaNa Královkách, Kuřim
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Plocha podlahová53 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Balkónano
Sklepano (8 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti