Prodej byty 2+1, 54 m2 - Zbýšov

Prodej byty 2+1, 54 m2 - Zbýšov
  • Adresa čtvrť Sička, Zbýšov
  • Ev. č. RT1174-1376
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

5 302 500 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Exkluzivně nabízíme komplexní zázemí pro život – slunný byt v osobním vlastnictví 2+1 v cihlovém domě, v 2.NP/ 3.NP ve Zbýšově u Brna, Brno – venkov. Celková plocha bytu činí 54 m2. K bytu náleží zděná chata 2+1 o výměře 30 m2, garáž 12 m2, zahrada s pozemkem 200 m2 a 3 prostorné sklepy o celkové ploše cca 20 m2. Vše se nachází takřka přímo u bytu.

Bytová jednotka sestává z chodby, koupelny se sprchovým koutem a toaletou, kuchyně, ložnice a obývacího pokoje. Dva prostorné sklepy se nachází přímo v bytovém domě pod jednotkou. Bezproblémové parkování na parkovišti přímo u domu. Bytový dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení, fasádu včetně výměny oken.

Dům nabízí také využívání společného prostoru k uložení kol, případně kočárků. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Zrelaxovat se můžete na chatě, která je samostatně stojící na vlastním pozemku, cca 100 m od bytu. V chatě je zavedena elektřina i voda. Garáž je pak vzdálena 20 m od chaty. Naproti garáži se nachází další sklep. Zahrádkářské vyžití pak nabízí zahrada, která se nachází 100 m od bytu opačným směrem.

Tato nemovitost se nachází v malebné části Zbýšova, která nabízí vysokou životní úroveň a je skvělým místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v dosahu do města Brna. V obci Zbýšov najdete veškeré občanské vybavení, včetně škol, obchodů, lékařského střediska, koupaliště a dětského hřiště. Město Brno je snadno dostupné pomocí autobusové dopravy, která je k dispozici několikrát v hodině.

Vhodné pro páry a rodiny, které touží po pohodlném bydlení kousek od Brna s využitím všech dalších benefitů, co k bytu náleží. Na osobní prohlídce vše rád představím, tak mě neváhejte kontaktovat.

ZFP Reality Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti nejen v oblasti hypotéky, ale také pojištění majetku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
Lokalitačtvrť Sička, Zbýšov
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Plocha zahrady200 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano (20 m²)
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti