Pronájem moderního rodinného domu 4+kk, 357 m2 - Středokluky

Pronájem moderního rodinného domu 4+kk, 357 m2 - Středokluky
  • Adresa U Hřiště, Středokluky
  • Ev. č. RT1328-00012
  • Typ
  • Plocha 357 m²

70 000 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Hledáte moderní rodinný dům se zahradou v těsné blízkosti hlavního města, kam byste se mohli nastěhovat s celou rodinou? V tom případě bychom vám rádi nabídli pronájem jedinečné třípodlažní nemovitosti v obci Středokluky. Během 30 minut odtud dojedete autem do centra metropole a za 15 minut na stanici metra Nádraží Veleslavín. Na mezinárodním letišti Václava Havla jste vozem za pouhých 8 minut, autobusem za 12 minut.

Elegantní a čistý interiér se vám bude líbit. Místnostmi prolíná elegantní černobílá ornamentální dlažba kombinovaná se světlou laminátovou podlahou a podlahovým topením. Tato barevná kombinace se opakuje v celém domě v podobě bílých stěn, z nichž vystupují tmavá okna, dveře, trámoví a solitérní kusy nábytku. Dalším benefitem nemovitosti jsou nádherné výhledy do zeleně.

Ve vstupním podlaží domu je vám k dispozici krásná moderní kuchyně s veškerými spotřebiči spojená s prostornou jídelnou a obývacím pokojem, kde je krb a točité schodiště vedoucí k ložnicím. Odpočinková zóna má výstup na terasu, odkud můžete pozorovat západy slunce nad Českým středohořím.

Ničím nerušené soukromí najdete v patře domu v hlavní ložnici se samostatnou šatnou, designovou koupelnou a balkonem. Druhou místnost můžete využívat buď jako dětský pokoj či ložnici pro hosty.

Suterén objektu na úrovni zahrady se skládá z třetího pokoje s vlastní koupelnou a společenské místnosti. Kromě obytné části je tu i technické zázemí: sklep, prádelna s pračkou a prostorem pro žehlení, vstup do garáže s vyhřívanou podlahou a nabíječkou pro elektromobil a technická místnost. Další úložné prostory jsou situované pod střechou nemovitosti.

Na udržované zahradě můžete během teplých měsíců grilovat a relaxovat. Dostatek vody na zavlažování vám poskytne studna a nářadí si uschováte v zahradním domku.

Výhodná poloha Středokluk pro cizince a byznysmeny

Středokluky u Prahy jsou zárukou bezpečného a klidného života, kde máte po ruce vše potřebné. Děti tu ocení sportovní hřiště a koupaliště a vzdělávat se mohou ve zdejší mateřské a základní škole. Z občanské vybavenosti najdete ve Středoklukách potraviny, penziony i restaurace.

Blízkost letiště a hlavního města je zvlášť výhodná pro všechny byznysmeny, kteří uzavírají své obchody v zahraničí, pro expaty a zahraniční pracovníky působící v Praze.

Pokud vás tato vkusná nemovitost ve Středoklukách zaujala, rozhodně si domluvte nezávaznou prohlídku, ať ji uvidíte na vlastní oči. Kontaktujte nás. Rádi vám najdeme to nejvhodnější místo pro život.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaU Hřiště, Středokluky
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná357 m²
Plocha pozemku930 m²
Plocha zahrady801 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování13. srpen 2024
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (39 m²)
Sklepano