Pronájem skladu 579 m2, Praha - Čakovice

Pronájem skladu 579 m2, Praha - Čakovice
  • Adresa Oderská, Praha - Čakovice
  • Ev. č. RT1260-00721
  • Typ sklady
  • Plocha 579 m²

99 000 Kč za měsíc

+ Kauce , Poplatky cca 15 000,-, bez DPH

 

Hledáte-li prostorný a flexibilní skladový či výrobní prostor v Praze, máme pro Vás ideální nabídku!

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladové prostory o rozloze 579 m2, umístěné v komerčním areálu Impera park na adrese Ulice Oderská, Praha-Čakovice. Tento unikátní prostor, který je situován ve druhém nadzemním podlaží železobetonové budovy z roku 1968, je přístupný nákladním výtahem a nabízí mimořádnou flexibilitu pro upravení dle individuálních požadavků nájemce.

Prostory, které jsou momentálně členěny sádrokartonovými příčkami na tři samostatné části, lze snadno vybourat do jednoho velkého otevřeného prostoru, čímž se přizpůsobí široké škále podnikatelských aktivit – od skladu, přes výrobní halu, až po kanceláře či taneční studio. Možnosti jsou takřka neomezené a vše je předmětem jednání.

V rámci prostoru je zajištěna elektřina (včetně silového proudu 380 V), rozvod vody a plynové topení. Kvalitní plastová okna zajišťují dostatečnou izolaci a příjemné světelné podmínky.

Areál Impera park, kde se sklad nachází, nabízí vrátnici a noční ostrahu. V budově je navíc umístěno velké fitness centrum a kanceláře, což přináší mnoho příležitostí pro vzájemnou spolupráci. Velkou výhodou je, že zde přímo v domě je až cca 1500 m2 k pronájmu jak kanceláře, tak výrobní hala. Vše je možno po dohodě.

Tento prostor představuje vynikající příležitost pro podnikatele hledající dostupné, flexibilní a dobře situované prostory v Praze. Nechte se inspirovat potenciálem, který tato nemovitost nabízí, a přizpůsobte ji svým podnikatelským vizím.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieSklady
LokalitaOderská, Praha - Čakovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná579 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Datum nastěhování1. duben 2024

Podobné nemovitosti