Pronájem restaurace, 310 m² - Praha - Vršovice

Pronájem restaurace, 310 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1410-V3397
  • Typ restaurace
  • Plocha 310 m²

70 000 Kč za měsíc

 

Pronájem, Restaurace, 310 m2 - Praha - Vršovice

Evidenční číslo / ID zakázky: V3397

Staňte se pánem svého snu - získejte svůj vlastní gastro byznys!

Zaujala vás myšlenka vlastnit prosperující podnik v širším centru Prahy? Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem elegantně zařízeného a velmi úspěšného restauračního podniku. Tato exkluzivní restaurace se nachází ve Vršovicích, kousek od centra města.

S celkovou kapacitou více než 100 osob (v hlavním sále a na venkovní terase), nabízí tato nemovitost rozmanité možnosti pro hosty. Prostory restaurace jsou ideální jak pro rodinné večeře, rande, setkání s přáteli, tak i pro pořádání různých událostí, jako jsou firemní večírky, teambuildingy, rodinné oslavy a další. Použité fotografie jsou pouze ilustrační a představují přibližný design restaurace.

Interiér působí velmi příjemným dojmem díky modernímu designu a celý objekt je udržován ve skvělém stavu. Kompletně vybavené prostory o rozloze 310m2 mají vstup z rušné ulice a jsou v blízkosti zastávek MHD. Kuchyně splňuje všechny hygienické a evropské normy pro provoz restauračních provozoven. The used photographs are for illustrative purposes only.

Tato restaurace si získala skvělou pověst mezi návštěvníky díky výborné kuchyni, atmosféře a profesionální obsluze. Pro budoucí majitele je bezpodmínečnou výhodou kromě jiného i výhodné umístění, stálá klientela a dobře nastavený marketing (podnik má vlastní webové stránky, sociální sítě a vynikající hodnocení na Googlu).

Restaurace je ihned připravena k provozu a může fungovat bez přerušení díky kvalifikovanému personálu, kuchařům a obsluze.

Měsíční nájemné: 70.000,-Kč + poplatky.

Rádi vám představíme všechny možnosti tohoto podniku a poskytneme kompletní informace na osobní schůzce.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRestaurace
LokalitaPraha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Užitná plocha310 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace