Pronájem, Byty 3+1, 73m2 - Zlín

Pronájem, Byty 3+1,  73m2 - Zlín
  • Adresa Padělky II 3897, Zlín
  • Ev. č. RT1137-01853
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 73 m²
  • Vlastnictví osobní

15 500 Kč za měsíc

+ 4.500,- zálohy na energie

 

Nabízím k pronájmu krásný byt s dispozicí 3+1 ve výborné lokalitě nedaleko centra města Zlína, které nabízí vynikající občanskou vybavenost.

Jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí. Pokoje jsou neprůchozí a vzdušné. Prostorná koupelna nabízí výběr mezi sprchou a vanou. Obě k dispozici. Toaleta je oddělená.

Byt je plně zařízený, včetně nábytku, televize, kuchyňského a pracovního stolu, dětského pokoje, velké šatní skříně, manželské postele, komody a šatny u vstupu. Podlahy jsou kombinací dlažby v kuchyni a koupelně, plovoucí podlahy jsou v ostatních místnostech, včetně chodby. Okna jsou plastová s žaluziemi. V horkých letních dnech oceníte klimatizaci, která spolehlivě zajistí tepelný komfort po celý den.

K dispozici je bezpečná plechová sklepní kóje s dostatkem místa nejen pro uskladnění Vašich věcí, ale také čtyř jízdních kol. Nastěhování je možné od 1. září 2024.

Zálohy na energie jsou vyčísleny celkem na 4 500 Kč. Vratná kauce ve výši 20 000 Kč. Při podpisu smlouvy se hradí odměna za realitní zprostředkování ve výši jednoho nájmu.

Nemovitost je situována ve výborné lokalitě s plnou občanskou vybaveností, včetně dětských hřišť, obchodů, zastávek MHD, cyklostezky. A to vše jen 13 minut pohodlnou chůzí do centra města.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a sjednejte si prohlídku tohoto zrekonstruovaného a plně vybaveného bytu ve Zlíně.

Těším se na Vás. Ing. Martin Souček, realitní makléř Explicit Reality.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPadělky II 3897, Zlín
OkresZlín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. září 2022
ZařízenýAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,65 m
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové