Pronájem byty 3+1, 111 m² - Praha - Josefov

Pronájem byty 3+1, 111 m² - Praha - Josefov
  • Adresa Bílkova, Praha - Josefov
  • Ev. č. RT1410-Q1113
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 111 m²
  • Vlastnictví osobní

39 000 Kč za měsíc

+ 5.000,-Kč poplatky za služby + 5.000,-Kč poplatky za energie

 

Pronájem byty 3+1, 111 m2 - Praha - Josefov

ID zakázky: Q1113

Tento krásný byt o dispozici 3+1 se nachází v prestižní lokalitě Prahy 1 na ulici Bílková, jen pár minut chůze od Staroměstského náměstí. Byt se nachází ve třetím patře historického domu s výtahem a nabízí skvělou kombinaci klidu a zároveň blízkost centra města.

Interiér je kompletně zrekonstruován a zařízen moderním nábytkem, včetně plně vybavené kuchyně s kvalitními spotřebiči. Světlé a prostorné pokoje poskytují dostatek místa pro pohodlné bydlení. Součástí bytu je také balkón, který nabízí výhled na klidné vnitroblokové prostředí.

Výhodou této nemovitosti je nejen samotná lokalita, ale i veškerá občanská vybavenost v okolí, včetně restaurací, obchodů, škol a kulturních zařízení. Byt je ideální pro ty, kteří hledají stylové bydlení v centru Prahy s výbornou dostupností MHD a možností procházek po okolních historických památkách.

Tento byt je volný k okamžitému pronájmu, a je tak ideální příležitostí pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají komfortní bydlení v jedné z nejžádanějších částí Prahy.

Cena: 39.000,-Kč + poplatky
Kauce: 39.000,-Kč
Provize RK: 39.000,-Kč

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají příjemné bydlení v atraktivní lokalitě Prahy.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

ID:Q1113

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaBílkova, Praha - Josefov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha111 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhováníIhned
Míst k parkování1
ParkováníAno
KomunikaceDlážděná
DopravaMHD