Pronájem byty 3+1, 57 m² - Praha - Háje

Pronájem byty 3+1, 57 m² - Praha - Háje
  • Adresa Rašova, Praha - Háje
  • Ev. č. RT1432-02584
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 57 m²
  • Vlastnictví osobní

18 990 Kč za měsíc

+ poplatky 9.219 Kč měsíčně / 5 os + elektřina se přepisuje na podnájemníka

 

Podnájem, Byty 3+1, 57m2, Praha 11 - Háje, ul. Rašova

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu byt o dispozicí 3+1 a rozměrech 57 m2 s velkou lodžií 7m2, který se nachází na 2. podlaží panelového domu s výtahem v lokalitě Praha - Háje, na ulici Rašova. K tomuto bytu náleží také sklep pro uskladnění vašich osobních věcí.

Tento útulný byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nabízí veškeré pohodlí moderního bydlení. Nová kuchyňská linka je vybavena elektrickou troubou, plynovým sporákem a myčkou na nádobí, abyste mohli vařit své oblíbené pokrmy. Otevřený obývací pokoj poskytuje dostatek prostoru pro setkání s rodinou či přáteli.
Další dva pokoje jsou nezařízené, což vám umožňuje přizpůsobit si je podle svých představ - mohou sloužit jako ložnice a dětský pokoj. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, dvěma umyvadly a toaletou. K bytu dále patří zasklená lodžie.

Klidná lokalita nabízí blízkost lesoparků Hostivař a Milíčovský les, které poskytují široké možnosti pro sportování a relaxaci v přírodě. Autobusová zastávka Horčičkova je jen kousek od domu, a velkou výhodou je 500 metrů vzdálená stanice metra C - Háje. V okolí najdete několik základních a mateřských škol, jako je ZŠ Mandelova a MŠ Janouchova. Pro nákupy máte možnost využít Lidl, který je 5 minut pěšky, nebo nedaleké obchodní centrum Háje.

Byt je volný k nastěhování od 20.10.2024.

Energetickou náročnost uvádíme jako G, protože nemáme k dispozici doklady o energetické náročnosti budovy.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaRašova, Praha - Háje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha57 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano
Lodžieano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové