Pronájem byty 2+kk, 62 m² - Rudolfov

Pronájem byty 2+kk, 62 m² - Rudolfov
  • Adresa Na třešňovce, Rudolfov
  • Ev. č. RT1172-EK-7530
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 62 m²
  • Vlastnictví osobní

12 500 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK

 

Pronájem byty 2+kk, 62 m2 - Rudolfov u Českých Budějovic

Nabízím k pronájmu krásný, plně vybavený byt 2+kk, který se nachází v přízemí rodinného domu v ulici Na Třešňovce v obci Rudolfov, jen 5 km od centra Českých Budějovic. Místo poskytuje klidné a příjemné bydlení s vynikající dostupností do města, a to díky blízkosti MHD. Výhodou je, že si můžete užívat soukromí díky vlastnímu vchodu.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí komfortní zázemí včetně vstupní chodby, komory, ložnice, obývací místnosti s moderní kuchyňskou linkou, koupelny a samostatného WC. Součástí pronájmu je také část zahrady, která je ideální pro posezení a odpočinek po náročném dni.
Měsíční nájem činí 12 500,- Kč včetně vytápění, k tomu je třeba počítat s náklady na ostatní služby ve výši 2 500,- Kč. Majitel požaduje kauci 20 000,- Kč a rezervační poplatek realitní kanceláři za zprostředkování. Hledám spolehlivé nájemníky, ideálně dvě pracující osoby, které ocení klid a výbornou dostupnost do Českých Budějovic.
Pokud hledáte pohodlné bydlení na dosah přírody a zároveň se snadným přístupem do města, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaNa třešňovce, Rudolfov
OkresČeské Budějovice
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha62 m²
Plocha zahrady30 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhováníIhned
VodaMístní zdroj
PlynPlynovod