Pronájem byty 2+kk, 45 m² - České Budějovice 6

Pronájem byty 2+kk, 45 m² - České Budějovice 6
  • Adresa České Budějovice 6
  • Ev. č. RT1172-EK-7520
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 45 m²
  • Vlastnictví osobní

11 500 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK

 

Pronájem bytu 2+kk v ulice Štítného, České Budějovice

Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o rozloze 45 m2, který se nachází ve 4. patře nově zrekonstruovaného a zatepleného cihlového domu s výtahem. Tento byt je situován v klidné ulici Štítného, v samém centru Českých Budějovic.
Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, praktickou komoru, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňská linka je vybavena troubou, digestoří a elektrickou varnou deskou. Vytápění zajišťuje centrální plynový kotel, ohřev vody je pomocí bojleru. K bytu náleží také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Možnost parkování ve dvoře za poplatek.
Dům se nachází v docházkové vzdálenosti do centra města, v bezprostřední blízkosti obchodního centra Mercury a vlakového nádraží. Veškerá občanská vybavenost je tedy na dosah ruky.
Měsíční nájem činí 11 500 Kč, záloha na služby pro jednu osobu je stanovena na 1 600 Kč měsíčně. Smlouva s dodavatelem elektřiny bude převedena na nájemce, přičemž odhadované náklady na elektřinu jsou cca 1 000 Kč měsíčně. Kauce je stanovena na 18 000 Kč. Provize RK odpovídá výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je volný ihned.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaČeské Budějovice 6
OkresČeské Budějovice
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Datum nastěhování1. listopad 2024
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Sklepano
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední plynové