Pronájem byty 2+kk, 40 m² - Praha - Nové Město

Pronájem byty 2+kk, 40 m² - Praha - Nové Město
  • Adresa Karlovo náměstí, Praha - Nové Město
  • Ev. č. RT1200-PP67791024 - Karlovo
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 40 m²
  • Vlastnictví osobní

17 900 Kč za měsíc

+ poplatky 3.100 Kč (1 os) (teplo, teplá voda + domovní služby), 4.500 (2 os) + elektřina dle spotřeby cca 800 Kč, + provize RK

 

Pronájem bytu 2+kk, 40 m2, Praha 2 – Nové Město, Karlovo Náměstí

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený, tichý byt 2+kk o celkové výměře 40 m2, který se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem na Karlově náměstí, Praha 2 - Nové Město, jen pár kroků od stanice metra B “Karlovo náměstí”.

Dispozice a vybavení
Byt sestává z předsíně s kuchyňským koutem a kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, sklokeramickou dvou-plotýnkou, mikrovlnnou troubou a botníkem. Obývací pokoj je zařízen policovou skříní, psacím stolem a židlí. Ložnice disponuje šatní skříní. Oba pokoje jsou neprůchozí, s plastovými okny směřujícími do klidného dvora s výhledem na protější zeď sousedního domu - viz. fotografie. V koupelně je vana a pračka, WC je samostatné. Podlahy jsou dřevěné plovoucí, v předsíni, koupelně a na WC je dlažba. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny centrálně.

Lokalita
V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Stanice metra “Karlovo náměstí” je vzdálená pouhých 50 metrů, tramvajová zastávka “Moráň” je přímo u domu. Okolí Karlova náměstí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně parku a zelených ploch. Nedaleko je i pražská náplavka, ideální pro příjemné procházky podél Vltavy.

Byt je určen pro jednu osobu nebo pro pár, bez zvířat, pro nekuřáky, ne spolubydlení. Provize pro realitní kancelář je 19 tis Kč. Kauce pro majitele jsou dva měsíční nájmy. Pro více informací kontaktujte makléře. Večer a o víkendu nebo při aktuální nedostupnosti telefonu pište email nebo sms. Volné ihned.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaKarlovo náměstí, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. listopad 2024
ZařízenýAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové