Pronájem byty 2+kk, 52 m² - Praha - Hloubětín

Pronájem byty 2+kk, 52 m² - Praha - Hloubětín
  • Adresa Laponská 1185/3, Praha - Hloubětín
  • Ev. č. RT1293-N07574
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 52 m²
  • Vlastnictví osobní

22 000 Kč za měsíc

 

Krásný a zcela nový byt 2+kk s balkonem a garáží v projektu od YIT v Praze 9 "TORNIO Hloubětín"

Volné od 7/11/2024. Nabízíme k pronájmu zcela nový byt 2+kk (47m2) s prostorným balkonem s otvíratelnými skleněnými panely (5,5m2) situovaný v 10.nadzemním podlaží v novém developerském projektu v projektu TORNIO od společnosti YIT, jež se nachází v oblíbené lokalitě Prahy 9 - Hloubětín, ul.Laponská č.or.3. K bytu náleží garážové stání a sklep (zahrnuto v ceně). V bytě bude instalovaná kuchyňská linka (veškeré vestavěné spotřebiče - varná deska, pečící trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, myčka) a světla. Skládá se z předsíně, prostorné koupelny se sprchovým koutem a wc, obývacího pokoje a z ložnice. V případě zájmu je možno byt dovybavit pračkou. Komfort zvyšuje rekuperace, díky které je v bytě neustále čerstvá vzduch.

Byty v tomto projektu se vyznačují vysokou kvalitou zpracování. V projektu jsou restaurace, potraviny, kavárna, atp. Jen několik minut autem se nachází nákupní a kulturní centrum Černý Most, IKEA, Galerie Harfa a řada dalších nákupních možností. Zastávku TRAM, která dopraví cestující během 1-2 minut na stanici metra "B" Kolbenova, mají noví nájemníci v docházkové vzdálenosti od domu. Řidiči pak ocení, jak snadno a pohodlně se automobilem dostanou na ul.Průmyslová a do centra.

Dle požadavků majitele musí mít nájemce trvalý pobyt v ČR a rejstřík exekucí/insolvence bez záznamu. Dlouhodobý pronájem vítán.

Poplatky činí 3.000,- Kč + spotřebu el.energie, jež bude převedena na nájemce.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, platby nájemného, vyúčtování, dodatky apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaLaponská 1185/3, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Datum nastěhování7. listopad 2024
Rok výstavby2024
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (3 m²)