Pronájem byty 2+kk, 43 m² - Praha - Hloubětín

Pronájem byty 2+kk, 43 m² - Praha - Hloubětín
  • Adresa Kardašovská 668/7, Praha - Hloubětín
  • Ev. č. RT1363-27008
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 43 m²
  • Vlastnictví osobní

17 000 Kč za měsíc

+ 3500 poplatky za 2 os. + elektřina (vaření, svícení)

 

Pronájem byty 2+kk, 43 m2 - Praha - Hloubětín

Jste pár či jednotlivec a hledáte byt blízko MHD? Potřebujete se nastěhovat co nejdříve? Potom by tento byt 2+kk pro Vás mohl být ten pravý.

Hned ve vstupní chodbě naleznete prostornou vestavěnou skříň. Po levé straně se pro váš komfort nachází oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem. Dále vstoupíte do samostatného pokoje. V bytě se potom nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem. V kuchyni naleznete elektrický sporák s troubou a mikrovlnnou troubu.

Byt se nachází v 1. patře a pronajímá se nevybavený. Okna ložnice i obývacího pokoje jsou orientovaná na jih do klidné ulice. Dále je zde na patře možnost užívat společnou lodžii (sdílená prakticky mezi 3 byty). K bytu je k dispozici i prostorný sklep který je výborně zabezpečený.

Tramvajová zastávka Lehovec pouze 2 minuty pěšky. Metro B - Hloubětín - 4 minuty tramvají. Potraviny přímo u domu, nebo 5 minut pěšky se nachází supermarkety Billa a Penny Market. V blízkosti domu se také nachází fitness či Alzabox.

Poplatky vč. topení jsou pro 2 osoby 3500,-. Elektřina se převádí na nájemníka (pouze svícení a vaření). Kauce je ve výši 20.000,- . Provize je 1 nájem + DPH 21%.

Neváhejte mě kontaktovat ohledně prohlídky.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaKardašovská 668/7, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha43 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano