Pronájem byty 2+1, 60 m² - Praha - Vršovice

Pronájem byty 2+1, 60 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Jakutská, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1410-Q1112
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 60 m²
  • Vlastnictví osobní

27 000 Kč za měsíc

+ 3.500,-Kč poplatky + elektřina a plyn

 

Pronájem byty 2+1, 60 m2, Praha - Vršovice, ul. Jakutská

ID zakázky:Q1112

Nabízíme k pronájmu krásný a světlý byt o dispozici 2+1, který se nachází ve velmi žádané lokalitě Praha 10 - Vršovice, v klidné ulici Jakutská. Byt má celkovou plochu 60 m2 a je situován ve 3. podlaží udržovaného smíšeného domu bez výtahu.

Byt je částečně zařízený, což novým nájemníkům umožňuje si ho přizpůsobit podle vlastních představ. Skládá se z prostorné ložnice, obývacího pokoje a samostatné kuchyně, která je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, troubou a lednicí. V koupelně najdete sprchový kout, a toaleta je umístěna samostatně. V bytě jsou nová plastová okna, která zajišťují dostatek světla a dobrou tepelnou izolaci.

Byt se nachází v oblíbené rezidenční čtvrti Vršovice, která nabízí klidné bydlení s výbornou občanskou vybaveností. V okolí jsou obchody, restaurace, kavárny, školy i parky. V blízkosti je například Heroldovy sady a park Grébovka. Dopravní dostupnost je skvělá – tramvajová i autobusová zastávka jsou v pěší vzdálenosti, a cesta do centra Prahy trvá jen několik minut.

Cena: 27.800,-Kč + 3.500,-Kč poplatky, plyn a elektřina na najemce
Kauce: 35.000.-Kč
Provize RK: 27.800,-Kč + DPH

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají příjemné bydlení v atraktivní lokalitě Prahy.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

ID:Q1112

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaJakutská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Datum nastěhování6. listopad 2024
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD