Pronájem byty 2+1, 54 m² - Praha - Veleslavín

Pronájem byty 2+1, 54 m² - Praha - Veleslavín
  • Adresa Na Petřinách 295/58, Praha - Veleslavín
  • Ev. č. RT1432-02597
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

16 990 Kč za měsíc

+ poplatky 5.157 Kč měsíčně / 2 os + elektřina se přepisuje na podnájemníka

 

Podnájem, Byty 2+1, 54 m2, Praha 6 - Veleslavín, ul. Na Petřinách

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu zařízený byt o dispozici 2+1 a výměře 54 m2, který se nachází ve 4. podlaží panelového domu v oblíbené lokalitě Praha 6 - Veleslavín, na ulici Na Petřinách. K bytu náleží také sklepní prostor, ideální pro uložení vašich věcí.

Byt je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Moderní kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Obývací pokoj nabízí pohodlnou rohovou sedačku, obývací stěnu a skříň. Ložnice je zařízena velkou postelí, prostornou skříní, komodami a toaletním stolkem s křeslem. V chodbě najdete další úložné prostory ve vestavěné skříni. Koupelna je vybavena rohovou vanou a pračkou, toaleta je oddělená.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Lokalita nabízí klidné bydlení v blízkosti parku Obora Hvězda, kde najdete Letohrádek Hvězda. Pár kroků od domu se nachází tramvajová zastávka s linkami 1, 2 a 7, a stanice metra A - Petřiny, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost. V okolí najdete několik dětských hřišť a mateřské a základní školy, například ZŠ a MŠ Věry Čáslavské a ZŠ Petřiny - sever. Obchod Billa je vzdálený pouhé 2 minuty chůze.

Energetická náročnost budovy je uvedena ve třídě G, protože nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy (PENB).

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaNa Petřinách 295/58, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýAno
Bezbariérovýne
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové