Pronájem byty 2+1, 66 m² - Praha - Holešovice

Pronájem byty 2+1, 66 m² - Praha - Holešovice
  • Adresa Kamenická, Praha - Holešovice
  • Ev. č. RT1410-S2587
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 66 m²
  • Vlastnictví osobní

31 000 Kč za měsíc

+ poplatky 5.000 Kč včetně energií a Wifi, + provize RK

 

Pronájem bytu 2+1, 66 m2, Praha 7 - Holešovice, Kamenická

ID zakázky: S2587

Nabízíme Vám moderní byt 2+kk k pronájmu v prestižní lokalitě Praha-Holešovice na ulici Kamenická. Tento krásný byt o celkové ploše 66 m2 se nachází ve 5. patře (bez výtahu) budovy a je plně zařízený.

Byt disponuje útulnou obývací částí propojenou s kuchyňským koutem, prostornou ložnicí a moderně vybavenou koupelnou. Obývací pokoj je vybaven pohodlnou sedačkou, konferenčním stolkem, jídelním stolem se čtyřmi židlemi a stylovým nábytkem. Kuchyňský kout je plně vybaven moderními spotřebiči včetně trouby, myčky, varné desky a lednice.

Ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení klidnou lokalitu s výbornou dostupností do centra města. Lokalita Praha-Holešovice je známá svou vynikající infrastrukturou. V blízkosti se nachází mnoho kaváren, restaurací, obchodů a kulturních zařízení. Pro milovníky přírody je zde nedaleký park Stromovka, ideální pro relaxaci a sportovní aktivity. Dopravní spojení je rovněž skvělé, s několika tramvajovými zastávkami a stanicí metra Vltavská v dosahu několika minut chůze.

Cena: 31.000,- Kč + poplatky 5.000,- Kč

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: S2587.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaKamenická, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha66 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. listopad 2024
ZařízenýAno
Výtahano