Pronájem byty 1+kk, 45 m² - Ivančice

Pronájem byty 1+kk, 45 m² - Ivančice
  • Adresa Oslavanská 604/2, Ivančice
  • Ev. č. RT1209-01597
  • Typ byty 1+kk
  • Plocha 45 m²
  • Vlastnictví osobní

10 000 Kč za měsíc

+ 3.000,- Kč/energie

 

Pronájem byty 1+kk, 45 m2 - Ivančice

Nabízíme k pronájmu útulný podkrovní byt 1+kk o rozloze 45 m2, který se nachází na ulici Oslavanská v samém centru malebného města Ivančice. Byt je částečně vybavený a zahrnuje kuchyňskou linku, lednici a pračku. Ideální pro jednu až dvě pracující osoby. K nastěhování od 1. listopadu 2024.

Ivančice jsou malebné město ležící v Jihomoravském kraji, pouhých 20 kilometrů jihozápadně od Brna. Město je známé svou bohatou historií a kulturními památkami. V centru města najdete historické domy, kostel Nanebevzetí Panny Marie a další architektonické skvosty. Ivančice jsou také vinařskou obcí ve znojemské vinařské podoblasti, což přidává na jejich kouzlu.

Do Brna se dostanete autem za přibližně 30 minut. Ivančice jsou také dobře dostupné vlakem a autobusem, což zajišťuje pohodlné spojení s okolními obcemi i Brnem.

V Ivančicích naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení. Město je také kulturním centrem regionu, kde se pravidelně konají různé kulturní a společenské akce.
Pokud hledáte klidné bydlení s výbornou dostupností do Brna a zároveň chcete být součástí živé komunity, je tento byt ideální volbou právě pro vás. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Nájemné: 10.000,- Kč
Energie: 3.000,- Kč
Kauce: 12.000,- Kč

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+kk
LokalitaOslavanská 604/2, Ivančice
OkresBrno-venkov
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. listopad 2024
ZařízenýČástečně