Prodej vila, 217 m² - Zemunik Gornji

Prodej vila, 217 m² - Zemunik Gornji
  • Adresa Zemunik Gornji, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00467
  • Typ vila
  • Plocha 217 m²

622 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila - Zemunik Gornji, Zemunik Donji, 217m2

Krásná luxusní vila na prodej, plně zařízená se třemi prostornými pokoji, každý s vlastní koupelnou, vyhřívaným bazénem a zahradou 780 m2 v klidném městečku Zemunik Gornji, 12 km od Zadaru a moře. Tato lokalita je ideální pro relaxaci a užívání si soukromí.

Vila se skládá z přízemí a prvního patra, krásných slunných teras a bazénu. V přízemí 90 m2 se nachází obývací pokoj, koupelna a kuchyně s jídelnou.
V prvním patře jsou 3 pokoje, každý s vlastním sociálním zařízením a vstupem na terasu. Pokoje mají také přístup na slunnou terasu.
Dům je orientován na jih a je slunný, terasy nabízejí panoramatický výhled. Celá vila je klimatizována a vybavena podlahovým vytápěním. Vila je oplocená a nabízí soukromí a klid.

Vybavení vily je mimořádné. Klimatizace ve všech místnostech poskytuje celoroční komfort, zatímco podlahové vytápění a prvotřídní keramika dodávají prostoru luxusní nádech. Plně zařízená vila nabízí praktičnost a eleganci.

Designový nábytek dále umocňuje estetický dojem a činí tuto vilu atraktivní a přitažlivou pro užívání si luxusu a pohodlí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaZemunik Gornji, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná217 m²
Plocha pozemku793 m²
Plocha zahrady500 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
Míst k parkování5
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
TelekomunikaceKabelová televize
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové