Prodej vila, 245 m² - Rabac

Prodej vila, 245 m² - Rabac
  • Adresa Rabac, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-01286
  • Typ vila
  • Plocha 245 m²

1 600 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Impozantní vila - Rabac, Labin, 245,95m2

Nabízíme Vám impozantní vilu s bazénem a úžasným západem slunce a mořem na dosah ruky, která se bude nacházet na privilegovaném místě.

Celková čistá plocha je 245,95 m2, která se bude rozkládat přes přízemí a první patro. Prostorné prosklené stěny budou zdobit přední část vily, aby umožnily dostatek slunečního světla po celý den.

V přízemí se bude nacházet obytná část vily, která bude zahrnovat vstupní halu, wellness oázu, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na prostornou terasu s bazénem.

Noční část je plánována v prvním patře, kde budou 3 ložnice s připojenými koupelnami, prádelna a nezbytný východ na terasu s otevřeným a nerušeným výhledem na Kvarner.

Nechte tuto nemovitost být vaším luxusním únikem od rušného každodenního života, nemovitost k pronájmu pro turisty, abyste získali zpět investované prostředky. Rozhodnutí je na vás!

Chcete se vrátit k přírodě, hledáte svůj vlastní klid a pohodu? Autentický životní styl, fascinující dědictví, nedotčená příroda, špičkové jídlo. jsou jen některé z důvodů, proč je Istrie vaší ideální destinací pro únik z reality s hrstkou možností pro odpočinkovou dovolenou.

Bohaté stopy historie a kultury vás dovedou k odklonu od obvyklých cest, které obvykle vedou do skrytých oáz
Fascinující dědictví, autentický způsob života, špičkové jídlo jsou jen částí spektra nabídky východního pobřeží Istrijského poloostrova. Spektrum toho, co se nabízí, bez ohledu na to, zda jste v duchu poznávání nebo hledáte oázu pro skutečnou dovolenou, toto městečko nedaleko centra města vám poskytne klidné útočiště.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaRabac, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná245 m²
Plocha pozemku1.280 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod