Prodej vila, 192 m² - Svetvinčenat

Prodej vila, 192 m² - Svetvinčenat
  • Adresa Svetvinčenat, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03342
  • Typ vila
  • Plocha 192 m²

298 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům ve výstavbě - Svetvinčenat

Svetvinčenat je malebná vesnička ve střední Istrii, známá svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Toto malé místo je obklopeno krásnou krajinou, vinicemi a olivovými háji a srdcem osady je nádherný renesanční zámek Morosini-Grimani ze 16. století. Tento zámek spolu s náměstím Trg Placa a kostelem sv. Vincent, je hlavní atrakcí, která přitahuje návštěvníky z celého světa.

Svetvinčenat leží asi 10 kilometrů od Vodnjanu, takže je snadno dostupný pro ty, kteří přijíždějí z této části Istrie. Cesta mezi těmito dvěma místy trvá přibližně 10 minut.
Svetvinčenat se nachází asi 20 kilometrů od Puly, největšího města na Istrii a jednoho z hlavních kulturních center regionu. Cesta z Puly do Svetvinčenatu trvá přibližně 30 minut autem, což umožňuje snadný přístup mnoha turistům, kteří chtějí prozkoumat vnitrozemí Istrie a užít si klidnou a autentickou istrijskou atmosféru.
Svetvinčenat nabízí dokonalou kombinaci historických památek, kulturních akcí a přírodních krás, díky čemuž je ideální destinací pro všechny, kteří chtějí zažít skutečnou Istrii.

Nabízíme Vám na prodej rozestavěný dům (roh-bau) s bazénem, ​​který zasahuje do přízemí a prvního patra. Tato prostorná nemovitost nabízí výjimečnou možnost vyzdobit si ji podle svých představ.

Přízemí zahrnuje:
- krytý vchod 4,96 m2,
- vstupní halu 4,30 m2,
- WC 5,13 m2,
- obývací pokoj a kuchyň 46,12 m2,
- komoru 3,16 m2,
- ložnici 17,63 m2,
- koupelnu 4,60 m2,
- dvě kryté terasy (13,30 m2 a 5,32 m2)

Patro zahrnuje:
- dvě ložnice (20,60 m2 a 15,60 m2),
- dvě koupelny (4,62 m2 a 7,17 m2).
- schodiště 7,94 m2

Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá moderní domov s dostatkem prostoru pro všechny členy a bazén přidává extra hodnotu pro relaxaci a zábavu během teplých letních dnů. Dvě kryté terasy poskytují dokonalé místo pro venkovní stolování nebo relaxaci na čerstvém vzduchu.
Vzhledem k aktuální fázi výstavby mají kupující možnost upravit si interiér podle svých preferencí a vytvořit si svůj vysněný domov.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaSvetvinčenat, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná192 m²
Plocha pozemku700 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod