Prodej vila, 320 m² - Šolta

Prodej vila, 320 m² - Šolta
  • Adresa Šolta, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1222-00825
  • Typ vila
  • Plocha 320 m²

2 000 000 EUR

 

Moderní dům na ostrově Šolta

Utečte do luxusního moderního domova na ostrově Šolta, skrytém klenotu jen kousek od rušného centra města. Toto nově postavené architektonické mistrovské dílo nabízí dokonalou kombinaci klidu a pohodlí s úžasným výhledem na moře a klidnou atmosférou.

Tento dům se může pochlubit 320 m2 vnitřního prostoru a zasazený na prostorném pozemku o rozloze 1123 m2 a nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Elegantní design a otevřený půdorys vytvářejí plynulý tok v obytných prostorech, zatímco okna od podlahy až ke stropu zaplavují pokoje přirozeným světlem a předvádějí dechberoucí okolí.

Se třemi ložnicemi a pěti koupelnami je tento dům ideální pro hostování rodiny a přátel nebo pro soukromé útočiště. Hlavní apartmá je skutečnou oázou, kompletní s luxusní en-suite koupelnou, šatnou a přístupem na soukromou terasu s výhledem na moře. Další ložnice jsou stejně příjemné a každá nabízí dostatek prostoru a moderní vybavení.

Venku je rozlehlá terasa ideálním místem pro stolování pod širým nebem nebo lenošení u bazénu o rozloze 55 metrů čtverečních. Krásně upravená zahrada je klidným útočištěm se vzrostlými stromy a bujnou zelení poskytující pocit klidu. Pro ty, kteří si chtějí odpočinout, je v domě také sauna pro maximální relaxaci.

Tato nemovitost je nejen stylová a luxusní, ale také vybavená veškerým moderním vybavením, které byste mohli potřebovat. S klimatizací, bezpečnostními kamerami a vyhrazeným parkovištěm pro tři vozidla si můžete užívat klidu a pohodlí. Součástí domu je i dětské hřiště, takže je ideální pro rodiny s dětmi.

Ať už hledáte klidný útěk nebo stylový a sofistikovaný domov pro zábavu, tato moderní nemovitost na ostrově Šolta má vše. Jen kousek od moře a se snadným přístupem do centra města a na letiště je to ideální místo pro ty, kteří hledají relaxační a přitom pohodlné útočiště. Nenechte si ujít příležitost vytvořit si tento vysněný domov podle sebe. Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si prohlídku a zažijte krásu a luxus této úžasné nemovitosti na vlastní kůži.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaŠolta, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha320 m²
Plocha pozemku1.123 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaKamenná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano