Prodej vila, 350 m² - Omiš

Prodej vila, 350 m² - Omiš
  • Adresa Omiš, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03802
  • Typ vila
  • Plocha 350 m²

1 300 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila - Lokva Rogoznica, Omiš, 350m2

Moderní a velmi prostorná vila s krásným výhledem pro Váš pohodlný život!

Tato krásná vila se nachází na svazích malého kopce v Lokva Rogoznica, 8km od města Omiš, s otevřeným a krásným výhledem na moře.

Vila je uspořádána na třech různých úrovních, všechny propojené vnitřním a venkovním schodištěm, je plně klimatizovaná.
Nejnižším podlaží nabízí privátní bazén 11m x 3m s masáží, venkovní sprchu, terasu s 10 lehátky, které nabízí absolutní soukromí, jídelní stůl se 6 židlemi a 4 slunečníky. Pár kroků vás dělí od dětského koutku s hračkami, zábavní zóny s TV, stolním tenisem a šipkami. Dále je zde ložnice s manželskou postelí a otevřeným výhledem na moře a bazén, klimatizace, TV a vlastní koupelna s vanou a další ložnice s manželskou postelí s otevřeným výhledem na moře a bazén, klimatizace, TV, vlastní koupelna se sprchou.

Vnitřní schodiště vás zavede do střední úrovně, která nabízí klimatizovanou, plně vybavenou kuchyň, prostorný obývací pokoj a jídelnu. Dále je zde samostatné WC a pračka. Prosklená stěna v obývacím pokoji na jižní a východní straně nabízí působivý výhled na moře a přímý vstup do venkovního jídelního koutu. Vedle je venkovní vířivka Whirpoll a další vnitřní jídelna pro 12 osob s elektrickým grilem.

Úroveň nad obývacím pokojem vede do klimatizované posilovny a finské sauny. Vedle je ložnice s manželskou postelí s výhledem na moře, balkon, klimatizace, TV, vlastní koupelna se sprchovým koutem. K dispozici je další ložnice s manželskou postelí s výhledem na moře, balkon, klimatizace, TV a koupelna se sprchovým koutem spojená s ložnicí.

U objektu jsou k dispozici 4 parkovací místa.
Dvůr nabízí naprostou intimitu a soukromí.
Plocha pozemku bude doplněna.

Poloha je velmi atraktivní: 7 km od malého středomořského města Omiš a řeky Cetiny s mnoha aktivitami a restauracemi, také 40 minut jízdy od města Split. Jen 200 m od vily se nachází místní taverna, kde si můžete objednat tradiční pokrm v typické dalmatské atmosféře. To vše dělá z vily perfektní investici do bydlení nebo jako investici do cestovního ruchu.
Vzdušnou čarou cca 0,5km k moři, cca 2min autem na pláž, dá se pohodlně zaparkovat přímo u pláže.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaOmiš, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha350 m²
Plocha pozemku1 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano