Prodej vila, 260 m² - Karlovy Vary

Prodej vila, 260 m² - Karlovy Vary
  • Adresa Čechova, Karlovy Vary
  • Ev. č. RT1367-26880
  • Typ vila
  • Plocha 260 m²

5 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej vila, 260 m2 - Karlovy Vary

Nabízíme k prodeji vilu z počátku 20. století, která se nachází v prestižní lokalitě Horní Drahovice, jen pár minut od centra města. Tato historická vila stojí na prostorném pozemku o rozloze 343 m2 a představuje jedinečnou příležitost k dokončení rekonstrukce podle vašich představ a snů.

Tato impozantní vila disponuje podlahovou plochou 202 m2, a navíc má půdu o velikosti 60 m2, která poskytuje další možnosti využití. Celková užitná plocha může dosáhnout až 250 m2. Rekonstrukce již pokročila – byla provedena výměna stropů, střechy a krovu, osekání zdí na cihlu a instalace nových oken. Nová stropní konstrukce je již také dokončena, což zajišťuje pevný základ pro vaše další kroky.

Historicky vila obsahovala tři bytové jednotky a prostornou půdu. Současný majitel zahájil přestavbu na velkorysé rodinné sídlo, avšak dokončení interiéru čeká na vaši kreativní vizi. Zahrada o rozloze 343 m2 nabízí ideální prostor pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity, a čeká jen na vaše nápady a péči.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit domov na míru v atraktivní a klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost proměnit svůj sen o dokonalém domově ve skutečnost.

Kontaktujte mně ještě dnes pro více informací nebo si domluvte prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaČechova, Karlovy Vary
OkresKarlovy Vary
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha260 m²
Plocha pozemku343 m²
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace