Prodej vila, 417 m2 - Brno - Židenice

Prodej vila, 417 m2 - Brno - Židenice
  • Adresa Viniční, Brno - Židenice
  • Ev. č. RT1174-1377
  • Typ vila
  • Plocha 417 m²

40 000 000 Kč

 

Exkluzivně nabízíme luxusní dům se čtyřmi bytovými jednotkami, velkou zahradou, bazénem a rozsáhlým vinným sklepem, který může sloužit jako protiatomový kryt. V domě se nachází také společenská místnost, malé wellness a dvě garáže. Před domem jsou pak tři další parkovací místa na vlastním pozemku.

Dům by byl také ideální jako sídlo firmy s byty v několika patrech. Ze zahrady je pak krásný výhled na celé Brno. Původní prostor protiatomového krytu nyní slouží jako vinný sklep s možností archivace až 5 000 lahví.

V suterénu vily se nachází dvojgaráž (26 m2), dílna (13,5 m2), WC (1,5 m2), prádelna (12 m2), vířivka (10 m2) a pára (3 m2). V přízemí se nachází bytová jednotka o dispozici 4+kk (77 m2).

První nadzemní podlaží tvoří samostatnou bytovou jednotku o dispozici 3+kk (84 m2), skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyní, ložnice s manželskou postelí, koupelnou a přímým vstupem na terasu s bazénem.
Pod zmiňovanou terasou se nachází ojedinělá společenská místnost s možností konání velkých rodinných oslav, či firemních akcí s příjemným posezením u krbu. Ihned za terasou se nachází vchod do zmiňovaného vinného sklepa.

Druhé nadzemní podlaží o dispozici 3+1 (84 m2), se skládá z kuchyně, dvou pokojů, koupelny, menší posilovny a balkónem s přímým výhledem do nádherné zahrady.

V třetím nadzemním podlaží se nachází jednotka o dispozici 2+kk (82 m2) s kuchyní, obývacím prostorem, ložnicí, koupelnou a s úžasnými výhledy na celé Brno.

Vila disponuje venkovním posezením navazujícím na okrasné kaskády s možností zasazení okrasných keřů a květin, uspokojí i nejnáročnější klienty.

Dům je v dobrém technickém stavu a nachází v klidné vilové zástavbě na ulici Viniční, se skvělou dopravní dostupností. Výstavba vily proběhla v roce 1938, od té doby prošla čtyřmi nákladnými rekonstrukcemi, z nichž poslední rekonstrukce proběhla v roce 2022, která zahrnovala rozdělení bytových jednotek na samostatné. Vila je připojena na všechny inženýrské sítě. Dům je hlídán zabezpečovacím zařízením. Na přední straně Vily jsou na oknech venkovní žaluzie. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

ZFP Reality Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti nejen v oblasti hypotéky, ale také pojištění majetku.

Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaViniční, Brno - Židenice
OkresBrno-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná417 m²
Plocha pozemku1.127 m²
Plocha zastavěná138 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
Bazénano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové