Prodej rodinného domu 3+kk, 95 m2 - Únanov

Prodej rodinného domu 3+kk, 95 m2 - Únanov
  • Adresa Únanov
  • Ev. č. RT1026-01207
  • Typ
  • Plocha 95 m²

7 100 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Poznejte rodinný dům, který díky rekonstrukci dostal moderní tvář a také plno technických vychytávek zajišťujících nízké náklady na bydlení!

+ 3+kk
+ 95 m2
+ suterén včetně dvorku 108 m2
+ po moderní rekonstrukci
+ tepelné čerpadlo vzduch-voda
+ rekuperace
+ příprava na fotovoltaiku
+ předokenní rolety
+ podlahové topení
+ otevřený krov

Tento jednopodlažní dům s částečným podsklepením vyniká vzdušností, prosvětleností, elegancí a hlavně moderním pojetí ve všech směrech.

Přízemí vám nabídne dispozici 3+kk o ploše 70 m2, kterému vévodí prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku. Jedinečnou atmosféru celé místnosti dodává otevřený krov a velká okna. Dále jsou v přízemí 2 pokoje o téměř totožné rozloze - lehce přes 11 m2. Nechybí samozřejmě ani koupelna s toaletou.

Nedostatkem místa pro uložení nezbytností rozhodně trpět nebudete. Rozlehlé prostory a další možnosti využití jsou totiž v suterénu. Ten poskytuje spolu s dvorkem celkových 108 m2. Najdete v něm technickou místnost, sklep, sklad, samostatné WC a letní kuchyň. Vůz pohodlně zaparkujete do garáže a pohodové chvíle můžete trávit na dvorku, kde s přehledem umístíte posezení i gril.

Praktickým, ale i designovým doplňkem domu je zelená extenzivní střecha s rozchodníkovými koberci, která je nad garáží a letní kuchyní.

Potěší vás jistě i budoucí nízké náklady na provoz domu. Pyšní se energetickou náročností kategorie B. O teplo se stará podlahové vytápění skrze tepelné čerpadlo vzduch-voda značky WOLF, které navíc umožňuje i chladící funkci v horkých měsících. Dům je také vybaven rekuperací. Je napojený na veškeré inženýrské sítě - voda, kanalizace, plyn, elektřina a má přípravu na fotovoltaiku.

Dům je před dokončením a je v prodeji bez kuchyně, světel a zařizovacích předmětů. Současný majitel ještě plánuje dokončit koupelnu s toaletou a také terénní úpravy dvorku, vybudování plotu a chodníku před domem. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

Únanov se nachází jen 4 kilometry od Znojma a od května letošního roku je hrdým nositelem certifikátu Family friendly Community, který má za cíl zlepšovat život rodin v obci prostřednictvím celé řady projektů. Vedle skvělého spojení se Znojmem nabízí Únanov také prodejnu potravin, restaurace, základní i mateřskou školu a koupaliště.

Zaujal vás tento výjimečný dům? Ozvěte se mi a já vám ho rád představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaÚnanov
OkresZnojmo
Velikost3 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná95 m²
Plocha pozemku180 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (18 m²)
Sklepano (7 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové