Prodej ubytování, 332 m² - Velké Hamry

Prodej ubytování, 332 m² - Velké Hamry
  • Adresa Velké Hamry
  • Ev. č. RT1026-01177
  • Typ ubytování
  • Plocha 332 m²

11 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej ubytovacího zařízení 9+1, 332 m2 - Velké Hamry

Snadnější cestu k podnikání v ubytovacích službách jen tak nenajdete. Tuto vybavenou horskou chatu s vyhřívaným vnitřním bazénem, kapacitou až 20 lůžek a navíc v krásné přírodě na okraji Jizerských hor můžete totiž okamžitě pronajímat!

+ 322 m2
+ pozemek 1 900 m2
+ 7 pokojů
+ vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem
+ vybavená kuchyně
+ jídelna
+ zimní zahrada
+ ping pong
+ zahradní posezení s grilem
+ atraktivní lokalita
+ potenciál celoroční obsazenosti
+ 8 parkovacích míst
+ k okamžitému pronajímání

Vyžití po celý rok
Tohle místo si zamilujete vy i vaši hosté! Umístění uprostřed krásné přírody v nadmořské výšce 680 m. n. m. dává s možnostmi celoročního vyžití na samotné chatě, ale i v jejím okolí skvělý předpoklad ke stálé obsazenosti. Objekt je ideální pro větší skupiny a to i s dětmi.

Vyhřívaný bazén a zimní zahrada s ping pongem
Tato horská chata leží v obci Velké Hamry a nabízí kromě aktivit v okolí také vyžití přímo v chatě. Hlavním lákadlem této nemovitosti je bezesporu vyhřívaný vnitřní bazén s filtrací a protiproudem. Na ubytovacích portálech se tato nemovitost tak jistě dostane do hledáčku většího množství zájemců o dovolenou na horách. V deštivých dnech potěší vaše hosty také možnost zahrát si ping pong v pohodlí zimní zahrady za příjemného výhledu do krajiny.

Kompletní zázemí pro vaše hosty
Chata se skládá z přízemí a obytného podkroví. Přízemí poskytuje kompletně vybavenou kuchyň, jídelnu, obývací pokoj, který poslouží i jako společenská místnost a horskou atmosféru mu dodá krb, dále pak ze zimní zahrady, prádelny, lyžárny a místnosti s již zmíněným bazénem. Nechybí ani 2 samostatné toalety, 2 samostatné sprchové kouty a 1 samostatné umyvadlo.

7 pokojů s lůžky až pro 20 hostů
Podkroví je místem pro spánek. Nachází se v něm celkově 7 pokojů. 2x pokoj se 2 samostatnými lůžky, 2x pokoj s 1 samostatným lůžkem a 1 manželskou postelí, 1x pokoj s 1 manželskou postelí a 1 rozkládací pohovkou, 1x pokoj s 2 manželskými postelemi a 1x pokoj s 1 samostatným lůžkem a 1 manželskou postelí. Pro pohodlí vašich hostů jsou i v tomto patře k dispozici 2 samostatné toalety, 2 samostatné sprchové kouty a 2 samostatná umyvadla.

Příjemné venkovní posezení pro letní i jarní pobyty
K nemovitosti náleží i pozemek, který má celkovou plochu 1900 m2 a vašim hostům nabídne perfektní zázemí pro pohodové venkovní posezení a grilování.

Jedinečná lokalita pro celoroční dovolenou
Poloha na pomezí Jizerských hor předurčuje místo k řadě turistických možností v létě a lyžařskému vyžití v zimě. Důkazem je řada značených turistických tras, běžeckých tratí i lyžařských středisek v bezprostředním okolí.

Máte zájem o více informací ohledně podnikatelského potenciálu této horské chaty nebo chcete rovnou vyrazit na prohlídku? Neváhejte mě kontaktovat. Rád vám zodpovím i případné další otázky. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaVelké Hamry
OkresJablonec nad Nisou
Užitná plocha332 m²
Plocha pozemku1.900 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
Míst k parkování8
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva