Prodej, Ubytování, 2187 m2 - Lipno - Drahomyšl

Prodej, Ubytování, 2187 m2 - Lipno - Drahomyšl
  • Adresa Lipno - Drahomyšl
  • Ev. č. RT1116-00942
  • Typ ubytování
  • Plocha 900 m²

7 799 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Ubytovna v obci Drahomyšl, okres Louny

Máme tu úžasnou příležitost pro všechny investory, kteří hledají výnosný podnikatelský projekt. Nabízíme k prodeji moderní a prostornou ubytovnu s celkovým užitným rozměrem 900 m2, nacházející se v krásné obci Drahomyšl u Lipna, okres Louny.
Tato ubytovna disponuje dvěma velkými poschodími, která nabízejí celkem 34 prostorných pokojů. Kapacita ubytovny je až 73 osob, což je ideální pro ubytování skupinových pobytů nebo pro přijímání turistů, kteří si chtějí užít klidného odpočinku v malebné krajině.
Vnitřní prostory ubytovny prošly nedávnou rekonstrukcí, čímž byl dosažen moderní a útulný interiér.
Na každém patře ubytovny se nachází částečně vybavená kuchyň včetně elektrického sporáku. To usnadňuje organizacím ubytovat např. dojíždějící zaměstnance.
Ubytovna se nachází v klidném a malebném prostředí obce Drahomyšl, což přináší ideální podmínky pro relaxaci a odpočinek hostů. Okolní příroda nabízí širokou škálu aktivit, jako jsou výlety do krásného okolí, turistika, cyklistika a vodní sporty na nedalekém jezeře.
Tato ubytovna představuje skvělou investiční příležitost. S jeho velkou kapacitou je ideální pro provozování ubytovacího zařízení nebo hotelu. Díky atraktivní lokalitě a blízkosti rekreačních oblastí můžete očekávat stálý proud hostů a dlouhodobý zisk.
Nabízíme vám šanci stát se majitelem této úspěšné ubytovny a využít potenciálu, který tato nemovitost nabízí. Neomezujte své podnikatelské ambice a začněte svůj úspěšný podnikatelský příběh ještě dnes!

Zaujala vás tato nabídka? Kontaktujte nás a rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku této skvělé nemovitosti. Popřípadě pomůžeme s financováním.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaLipno - Drahomyšl
OkresLouny
Plocha užitná900 m²
Plocha pozemku1.737 m²
Plocha zastavěná450 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná, Štěrková
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické