Prodej rodinné domy, 280 m² - Zlátenka

Prodej rodinné domy, 280 m² - Zlátenka
  • Adresa Zlátenka
  • Ev. č. RT1351-JM220904b
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 280 m²

799 000 Kč

včetně provize a právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 280 m2 - Zlátenka

Pokud Vás tento dům zaujal, dovolujeme si Vás pozvat na dny otevřených dveří, které budou probíhat ve dnech 28.10. a 29.10. 2024. V případě, že se chcete jednoho nebo obou těchto dnů zúčastnit, rezervujte si prosím přesný čas Vaší prohlídky, při které budete mít příležitost a prostor si nemovitost dostatečně prohlédnout a zeptat se na vše co Vás o ní zajímá. Poté budete mít možnost do několika dnů předložit nabídku s podmínkami, za kterých jste ochotni a schopni nemovitost koupit. Následně s majitelem všechny předložené nabídky vyhodnotíme a transparentně budete informováni, na kterém místě se Vaše nabídka umístila a jaké budou další kroky. Postup Vám rád detailně vysvětlím na naší společné prohlídce, teď už přejděme na další informace o nemovitosti.

Nabízím Vám ke koupi rozlehlý rodinný dům 8+2 v malebné vesnici Zlátenka, u kterého se přímo nabízí, jako teoretická možnost, jeho úprava na ubytovací zařízení. Obec Zlátenka leží v dojezdové blízkosti dvou okresních měst Pelhřimova a Tábora. Obec se nachází v těsné blízkosti silnice číslo 19. Dům může fungovat jako doposud, takže jako sídlo rodiny, případně by se dal poměrně jednoduše upravit na ubytovací zařízení a není vyloučena ani kombinace obojího, se zachováním dostatečného soukromí pro majitele. Většina vybavení by mohla v nemovitosti zůstat. V domě je téměř nový kotel Rojek, vyvložkovaný komín a zateplená půda. Ve starší části jsou radiátory a v té novější podlahové vytápění.
Rozlehlá zahrada s bazénem a se stromy nabízí jak klid, tak možnost aktivního odpočinku a díky své velikosti by se na její části dala postavit například další samostatná rekreační chata. Na pozemku je také vrt. V ceně a výměře prodávané nemovitosti je zahrnut také nedaleký les (371m2).
Autobus do Pelhřimova a Pacova jezdí 6x denně. Z Leskovic (1km) jede vlak do Tábora a Pelhřimova.
Pokud hledáte velkou nemovitost s krásným pozemkem, ať už pro sebe, svou rodinu nebo pro své podnikání určitě nás neváhejte kontaktovat a my Vám rádi dům ukážeme.
Těším se na Vás na prohlídce.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaZlátenka
OkresPelhřimov
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha280 m²
Plocha pozemku4.203 m²
Zastavěná plocha241 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok kolaudace2012
ZařízenýČástečně
Míst k parkování6
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva