Prodej rodinné domy, 279 m² - Humpolec

Prodej rodinné domy, 279 m² - Humpolec
  • Adresa Sadová 1498, Humpolec
  • Ev. č. RT1190-26646
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 279 m²

9 500 000 Kč

základní cena - prodej nejvyšší nabídce

 

Prodej rodinného domu v ulici Sadová, Humpolec. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce.

Máte sen o pohodovém rodinném bydlení v malebném městě s bohatou historií a přátelskou komunitou? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu s pozemkem o celkové ploše 970 m² ve Městě Humpolec v ulici Sadová.

Humpolec, malebné město ležící v srdci Vysočiny, je známé svou bohatou historií a nádhernou okolní přírodou. Přívětivé prostředí Humpolce nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a kulturní zařízení, které zajistí pohodlný a spokojený život pro celou rodinu. Historické památky, zelené parky a množství sportovních aktivit jsou ideální pro trávení volného času.

Rodinný dům o dispozici 5+1 má prostorné a světlé místnosti rozložené mezi přízemí a podkroví. Dům je také částečně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru a zázemí pro technické vybavení domu.

Dispoziční členění domu: 1.NP: vstupní chodba, komora, prostorný obývací pokoj, pracovna, samostatné WC, koupelna, kuchyň, terasa, Podkroví: hala, komora, samostatné WC, koupelna, pokoj I., pokoj II. balkón, pokoj III., 1.PP: sklepní prostor, chodba, sklep, kotelna, prádelna, komora.

Pozemek má celkovou plocha, včetně zastavěné plochy cca 970 m². Velkorysý prostor zahrady poskytuje možnost pro zahradničení, odpočinku nebo výstavbu dalších objektů podle vašich potřeb.

Dům je ideální pro rodiny hledající pohodlné bydlení. S touto nemovitostí získáte kombinaci moderního bydlení s historickým kouzlem města Humpolec.

Nabízíme možnost koupě i sousední dílny s pozemkem o ploše 1328m².

Máme pro Vás připravené 3Dvirtuální prohlídky (od společnosti 3Dvirtualcz) rodinného domu a pozemku a doplňkové budovy. Na vyžádání Vám zašleme odkaz, tak byste si dům mohli projít z pohodlí svého domova.

Přijďte si prohlédnout tento jedinečný rodinný dům v Humpolci a objevte kouzlo bydlení v tomto krásném městě. Těšíme se na vaše nabídky!

Podmínky prodeje: Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání osobní prohlídky. Ev. číslo: 26646.

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSadová 1498, Humpolec
OkresPelhřimov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná279 m²
Plocha podlahová250 m²
Plocha pozemku970 m²
Plocha zastavěná153 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
Terasaano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 296 nabídek

Podobné nemovitosti