Prodej rodinného domu 162m2

Prodej rodinného domu 162m2
  • Adresa Roztocká 367, Zdiby - Brnky
  • Ev. č. RT1246-00155
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 162 m²

8 990 000 Kč

bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu

 

Jste duší toužící po vlastním bydlení v malebné lokalitě jen kousek za Prahou? Tak se zhluboka nadechněte a vydechněte... Něco tu pro vás máme. Ve Zdibech - Brnkách, v naprosté blízkosti řeky Vltavy se rozkládá svažitý, slunný, stromy osázený pozemek o rozloze 1537 m2.

Součástí prodeje je i projektová dokumentace na stavbu domu, včetně platného stavebního povolení.

Místo, které budete milovat. NAVŽDY
Zdiby - Brnky. Naprosto idilické místo v okrese Praha-východ vás okouzlí svou přirozenou krásou a zároveň blízkostí do samého středobodu všeho dění – do centra Prahy se totiž autem dostanete za pouhých 25 minut. Autobusem, který je součástí Pražské integrované dopravy, budete na metru C - Kobylisích za 21 minut. A schválené prodloužení tramvajové trati do Zdib vám přinese další možnost, jak se jednoduše dostat kamkoliv do Prahy a zpět. Jenže to není vše…

Představte si sluncem zalité ráno, kdy se pěšky nebo na kole vydáváte cyklostezkou lemující řeku Vltavu až do pulsujících Holešovic nebo do úplného centra Prahy. Případně na druhou stranu do Kralup nad Vltavou. Láká vás ještě větší romantika? Co třeba plavba ve vlastním člunu, který máte zakotvený kousek od pozemku? Tohle vše se může stát už brzy realitou, pokud vám tento pozemek bude říkat pane či paní.

Zdiby - Brnky jsou zkrátka místem, kde se moderní život prolíná s poklidnou rekreační atmosférou. Kde se můžete těšit ze sousedství historického zámku Brnky, který se postupně probouzí k novému životu. Kde s kompletní občanskou vybaveností v nedalekých Zdibech jednoduše nic nechybí.

Místo, kde můžete IHNED začít stavět svůj sen
Svažitý. Terasovitý. Slunný. Plný soukromí. Vzrostlými stromy osázený – např. třešeň, jabloň, ořech, … A s výhledem převážně do zeleně. To jsou přívlastky plně vystihující tento 1537 m2 rozlehlý pozemek. V jeho dolní části protéká potůček a je zde i malé jezírko. K dispozici máte i vlastní studnu. Stávající nemovitost si zaslouží stavební úpravy, které povedou k již schválenému domu – dům nemůže mít číslo popisné, pouze evidenční. Součástí stavebního povolení je i vodovodní a kanalizační přípojka. Elektřina už je na pozemek přivedena.

Stylová nízkoenergetická stavba se stavebním povolením
Po vizuální stránce vám schválenou stavbu nejvíce přiblíží virtuální videoprohlídka, která je součástí tohoto inzerátu. Každopádně jde o designovou nízkoenergetickou (PENB: třída A) přízemní stavbu s podkrovím, 2 parkovacími místy a možností umístění bazénu na nejvyšší terasu u domu.

Součástí stavebního povolení jsou veškeré hmotové části domu a základní požadavky na výstavbu. Veškeré povrchové úpravy v interiéru a exteriéru si můžete navrhnout přesně podle svých představ.

Zaujal vás tento pozemek?
Odpovědi na veškeré dotazy vám rádi sdělíme po telefonu nebo na osobní prohlídce. Neváhejte nám proto napsat nebo zavolat.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRoztocká 367, Zdiby - Brnky
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná162 m²
Plocha pozemku1.537 m²
Plocha zahrady1.460 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
Výtahne
KomunikaceZpevněná
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti