Novostavba RD 5+kk Jenštejn

Novostavba RD 5+kk Jenštejn
  • Adresa Vinořská 51, Jenštejn
  • Ev. č. RT1118-01530
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 219 m²

15 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Novostavba rodinného domu nabízí pohodlné bydlení pro celou rodinu. RD s užitnou plochou 219 m2 ( 73.000,- Kč/m2 ) a pozemkem o rozloze 354 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodový život. RD je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch voda, které v kombinaci s kvalitně zateplenu fasádou, sedlovou střechou v moderní antracitové barvě a okny s izolačním trojsklem, zajišťuje,nízké provozní náklady. Samozřejmostí je podlahové topení a ovládání topení i ohřevu TUV přes wifi odkudkoli přes mobilní aplikaci. Úspornému bydlení odpovídá i PENB s označením C tedy úsporné. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna se sprchou, samostatná toaleta a technická místnost s možností umístění pračky a sušičky.
V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná šatna, která svou výměrou a dostatečným prosvětlením střešním oknem nabízí využití jako domácí kancelář nebo další ložnice.
RD je napojen na všechny sítě v obci - el. energie, obecní vodovod a kanalizace. Dešťová voda je svedena do zádržných nádob k dalšímu využití pro údržbu zahrady.
Vjezd na pozemek je z obecní komunikace a lze zde zaparkovat pohodlně 2 vozy, oplocení tvoří podezdívka s dřevěnými dílci. Ze zahrady je vstup do technické místnosti, kde je umístěné tepelné čerpadlo a zásobník pro ohřev teplé vody a lze ji využít k uschování zahradní techniky i zahradního nábytku v zimním období.
Tento moderní rodinný dům v obci Jenštejn vám poskytne pohodlný životní prostor a výbornou dostupnost do Prahy. Obec jenštejn je velmi zajímavá lokalita v těsné blízkosti hlavního města Prahy, autem je to do centra asi 30 min. Spojení do Prahy zajišťuje autobus č. 378 do Letňan (17 minut) a autobus č. 376 na Černý Most (12 minut). Zastávky autobusů jsou 3 min chůze od RD. V obci Jenštejn a v sousední obci Radonice je veškerá občanská vybavenost (moderní mateřská školka, škola, pošta, restaurace, potraviny).
Chcete si splnit sen o moderním bydlení v krásném domě? Tak tato nabídka je přímo pro vás. Konktaktujte mě a domluvte si prohlídku. Tento dům si osobní návštěvu opravdu zaslouží.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVinořská 51, Jenštejn
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná219 m²
Plocha podlahová219 m²
Plocha pozemku354 m²
Plocha zastavěná141 m²
Plocha zahrady213 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2024
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti