Prodej rodinné domy, 220 m2 - Zdiby

Prodej rodinné domy, 220 m2 - Zdiby
  • Adresa Příkrá, Zdiby
  • Ev. č. RT1263-00025
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 220 m²

12 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům, ideální pro vícečlennou domácnost. Tento dům se nachází v klidné části obce Zdiby a poskytuje nádherný výhled na okolní krajinu.Tato nabídka obsahuje vizualizace, které ukazují, jak by mohl dům vypadat po rekonstrukci. Tyto vizualizace vám pomohou lépe si představit potenciál této nemovitosti a inspirovat vás při plánování vašeho nového domova.Majitel Vám může dodat finanční plán rekonstrukce a zajistit Vám i stavební firmu.Zdiby jsou skvěle občansky vybavené a nabízejí snadný přístup do centra Prahy, což z tohoto domu činí ideální bydlení pro rodiny, které hledají klid a zároveň dobrou dostupnost městské infrastruktury.

Užitná plocha 210 m2 je rozdělena do dvou podlaží, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný život. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, prostorná kuchyně, ložnice, koupelna s WC, velká vstupní hala a společenská místnost. V prvním patře pak naleznete čtyři neprůchozí pokoje a koupelnu s WC. Je zde i samostatný vchod ze zahrady což zajišťuje maximální komfort pro všechny členy domácnosti.

Okolo domu se rozkládá velká zahrada s bazénem, zahradním domkem a terasou, což je ideální pro relaxaci a rodinné aktivity. Na pozemku je navíc vrtaná studna, která zajišťuje dostatek vody pro všechny potřeby domácnosti i zahrady.Součástí domu je také dvougaráž, přičemž jedna z garáží je určena k rekonstrukci, což nabízí možnost přizpůsobení prostoru dle vlastních potřeb.

Obec Zdiby se nachází v bezprostředním sousedství pražské čtvrti, což umožňuje využívat veškerou občanskou vybavenost nejen ve Zdibech, ale i v Praze. Dopravní spojení zajišťuje autobusová doprava a plánovaná tramvajová trasa do Zdib, jejíž dokončení se předpokládá v roce 2027. V okolí domu se nachází krásná a divoká příroda Drahanského údolí, kterou můžete objevovat pěšky nebo na kole. Oblíbená cyklostezka podél Vltavy je vzdálena jen asi 1,5 km, což z této lokality činí ráj pro milovníky aktivního odpočinku.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k získání nového domova v malebné obci s výbornou dostupností do Prahy. Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPříkrá, Zdiby
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná220 m²
Plocha pozemku850 m²
Plocha zastavěná370 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží2
Terasaano
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Podobné nemovitosti