Prodej rodinné domy, 208 m² - Žádovice

Prodej rodinné domy, 208 m² - Žádovice
  • Adresa Žádovice
  • Ev. č. RT1134-00179
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 208 m²

6 900 000 Kč

cena k jednání

 

Prodej rodinného domu, 208 m2 - Žádovice

Ve výhradním zastoupení vlastníka vám s potěšením představujeme prodej rodinného domu v malebné obci Žádovice. Tento výjimečný dům nabízí nejen pohodlí, ale i atmosféru, kterou si zamilujete na první pohled. Rozkládá se na pozemku o rozloze 836 m2, s užitnou plochou 208 m2, a nabízí perfektní kombinaci moderního bydlení a spojení s přírodou.

Hned při vstupu vás uvítá světlá moderní kuchyně, plynule propojená s prostorným obývacím pokojem, kde se budete cítit jako doma. Další místnosti zahrnují dvě samostatné ložnice a prostornou hlavní ložnici, které zajišťují soukromí a pohodlí pro celou rodinu. Dům disponuje technickou místností a praktickou prádelnou.

A to nejlepší vás čeká venku! Přímo z dvora, rozděleného na dvě části, máte přístup na rozlehlou louku a do lesa, kde si vychutnáte dechberoucí výhledy a klid, který tato lokalita nabízí. Jedna část dvora je ideální pro odpočinek – posezení s přáteli, grilování nebo relaxaci v klidné zeleni. Druhá část je skvělá pro domácí hospodaření – ideální pro pěstování ovoce, zeleniny nebo chov drobného zvířectva. Navíc k domu patří čtyři sklepy a vinný sklep, který poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění vína a dalších pokladů.

Obec Žádovice se nachází v okrese Hodonín, v malebné oblasti jižní Moravy, která je známá svou krásnou krajinou a bohatou vinařskou tradicí. Žádovice jsou ideální pro ty, kteří hledají klid venkova, ale zároveň chtějí mít vše potřebné v dosahu. Okolní krajina nabízí skvělé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity. V blízkosti obce se nachází řada kulturních a přírodních památek, které stojí za návštěvu, a samotná obec nabízí základní občanskou vybavenost, jako je obchod, škola a další služby.

V případě zájmu bude mít kupující možnost převzít hypotéku s úrokem 4,2% s fixací na další 4 roky. Tento dům není jen místem k bydlení – je to prostor, kde můžete vytvořit svůj domov a zároveň se spojit s přírodou. Ideální volba pro ty, kteří hledají harmonii mezi moderním komfortem a klidným životem v přírodě.

Pro více informací se podívejte na naši videoprohlídku a neváhejte využít níže uvedený kontakt.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaŽádovice
OkresHodonín
Velikost4 pokoje
Užitná plocha208 m²
Plocha pozemku836 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
VodaMístní zdroj
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové