Prodej, rodinný dům, 180 m2 - Vratimov

Prodej, rodinný dům, 180 m2 - Vratimov
  • Adresa Břízková, Vratimov
  • Ev. č. RT1226-00472
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

8 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Velmi ráda Vám nabídnu k prodeji bezbariérový rodinný dům, který se nachází na velmi hezkém a klidném místě ve Vratimově.

Dispozičně je tento dům řešen 4kk, kde jeho užitná plocha je 157 m2 a jeho zastavěná plocha i s terasou je 180 m2. Je zde i půdní prostor, který vybízí k dalšímu využití a v tomto případě se užitná plocha může až zdvojnásobit.
K domu patří tedy prostorná terasa, ze které je krásný výhled na Beskydy a proslulou nejvyšší horu Beskyd Lysou horu. Protože je terasa situovaná na jižní stranu, můžeme si zde vychutnávat romantický východ i západ slunce.

Dispozice domu:
Do domu vcházíme vstupní chodbou, na kterou navazuje kuchyň a prostorný obývací pokoj, ze kterého se dostaneme i na terasu a zahradu. Dále v domě najdeme koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletou, ložnici a další dva pokoje. Součástí domu je i garáž, do které se dostaneme jak z domu, tak i z venku.

Pozemek:
Máte rádi větší pozemek nebo menší pozemek? Více práce nebo více odpočinku a relaxu? Záleží na Vás co si vyberete. Pokud Vám nebude stačit pozemek 1200m2, můžete si k pozemku dokoupit další pozemek, kde velikost pozemku může být až 4400 m2. Pokud si vyberete menší pozemek na bydlení, je tady možnost rozparcelovat na pozemek s domem a na další dva stavební pozemky, které by mohly být pro Vás zajímavější. Na přilehlých pozemcích je zatím možnost chovu zvířat.
Koupě dalšího pozemku vybrané velikosti, bude dle dohody s majitelem, umožněna novým majitelům splácením bezúročné půjčky a to přímo majiteli. Vše bude ošetřeno smlouvou.

Technické informace:
Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem s napojením na solární elektrárnu s naklápěcími panely. Naklápění optimalizuje využití energie jak v létě, tak i v zimě. Celoročně dosahuje okamžitého výkonu 4,5 kWp a je zde možnost rozšíření až na výkon 7kWp. Další možností vytápění domu jsou kamna na dřevo s efektivním výměníkem tepla. Nemalé úspory Vám zajistí i zařízení na využívání dešťové vody. Díky jejímu využití klesne spotřeba pitné vody zhruba na polovinu. Tyto moderní technologie Vám zaručí opravdu nízké náklady na bydlení. Dům je zateplený v rámci programu Zelená úsporám.

A jak je to s občanskou vybaveností a dostupnosti do okolních měst?
Dům má skvělou výchozí polohu. Díky tomu, že je dům na okraji obce, tak se dostaneme do nejbližších měst velmi rychle, ať je to Ostrava, Frýdek-Místek nebo také Šenov či Havířov.
V centru Vratimova, což je asi 1km, nejdeme vše co potřebujeme - školku, školu, lékaře, lékarnu, restaurace, obchody, dům dětí, ale také třeba zahradnictví.

Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách tohoto domu. Zvu Vás na prohlídku.
S případným financováním ráda pomohu
Těším se na Vás.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBřízková, Vratimov
OkresOstrava-město
Velikost4 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku1.200 m²
Plocha zastavěná180 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2005
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Podobné nemovitosti