Prodej rodinné domy, 66 m² - Vis

Prodej rodinné domy, 66 m² - Vis
  • Adresa Vis, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03750
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 66 m²

149 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům k rekonstrukci Vis, 66m2

Nabízíme Vám kamenný dům na prodej na krásném ostrově Vis k rekonstrukci.

Milovníci aktivní dovolené nebo ti, kteří hledají klidnou oázu s čistým mořem a krásnou krajinou, vítejte na ostrově Vis, zde se vaše přání splní.

Vynikající příležitost pro turistickou investici nebo nový domov se nachází v srdci tohoto ostrova - okouzlující kamenný dům pouze 90 metrů od břehu.

Umístění: Tento kamenný dům se nachází v samém srdci města Vis, v blízkosti trajektového přístavu, ve vzdálenosti pouhých 90 metrů od křišťálově čistého moře.
Plocha: Dům zabírá celkem 66 m2 a rozkládá se přes 3 podlaží.
Výhled: Z nejvyššího patra je výhled na moře.
Stav: Dům potřebuje kompletní úpravu, zdobí ho nové kvalitní okenice z modřínu. Tato příležitost nabízí nekonečné možnosti přizpůsobení a dekorace podle vašich přání.

Ostrov Vis je perfektním místem pro ty, kteří si chtějí užívat výhod přírody a prozkoumat kouzelné zátoky, bohatou historii a autentickou středomořskou kulturu. Bez ohledu na to, zda jste dobrodružný duch toužící prozkoumat skryté pláže, nebo hledáte klidné útočiště daleko od shonu města, Vis splní všechna vaše očekávání.

Tento kamenný dům na ostrově Vis představuje vynikající příležitost jak pro turistickou investici, tak pro vytvoření soukromého útočiště v nádherném prostředí.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVis, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha66 m²
Plocha pozemku1 m²
Počet podlaží3
Stav objektuŠpatný
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Terasaano