Prodej rodinné domy, 174 m² - Istarska županija, Labin

Prodej rodinné domy, 174 m² - Istarska županija, Labin
  • Adresa Istarska županija, Labin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00457
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 174 m²

560 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila - Labin, 174m2

Tato krásná půvabná vila na prodej se nachází jen pár minut jízdy od centra Labinu a krásných pláží stále slavnějšího turistického centra Rabac. Ideální volba pro dovolenou pod teplým istrijským sluncem.

Vila se skládá z kuchyně s jídelnou, prostorného obývacího pokoje odděleného prosklenou stěnou od soukromého bazénu a krásně upraveného dvora, čtyř ložnic, čtyř koupelen. Nemovitost vede na krytou terasu s grilem a místem pro zábavu. Na zahradě o rozloze 1200 m2 je bazén s prostorem na opalování. Vila je vybavena moderní technologií, má podlahové vytápění, které lze zapnout na dálku přes internet, a klimatizaci.

Nachází se na konci ulice a je ideální pro ty, kteří hledají klid, ticho a soukromí. Ideální nemovitost pro rodinný život nebo ke koupi za účelem pronájmu.

Cena zahrnuje pozemek 1200m2.

Dům nabízí svým budoucím majitelům možnost nádherného místa k bydlení nebo výnosné nemovitosti, pokud se chcete věnovat cestovnímu ruchu nebo turistickému pronájmu, abyste rychleji vrátili investované prostředky!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Labin, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná174 m²
Plocha pozemku1.200 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod