Prodej rodinné domy, 94 m² - Veli Iž

Prodej rodinné domy, 94 m² - Veli Iž
  • Adresa Veli Iž, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03246
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 94 m²

280 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Středomořský kamenný dům - Veli Iž, Zadar, 94m2

Představujeme Vám tento autentický středomořský kamenný dům s okouzlujícím výhledem na moře a okolní krajinu.

Dům se skládá celkem ze 4 podlaží a má celkovou čistou užitnou plochu 94m2, nachází se pouze 150 metrů od moře a centra města.

V 1. patře je v přízemí plně vybavená "zimní" kuchyně s jídelnou a koupelnou. Poté vystoupáme po kamenném schodišti do 2. patra, kde je prostorný obývací pokoj a velká hlavní ložnice. Ve 3. patře je další ložnice s palandou a obývací částí, ve druhém pokoji máme další plně vybavenou "letní" kuchyni s jídelnou a schodištěm, které vede na prostornou terasu s výhledem, který vás, věřte, podrazí.

Absolutně všechny pokoje tohoto domu jsou plně zařízené a vybavené vysoce kvalitním nábytkem. Najdete zde vše od lžiček až po televizory. A fotografie ukazují, že se nezapomnělo na design, který dokonale zapadá a splyne s jeho krajinou a umístěním. To vše by znamenalo, že dům je zcela připraven k nastěhování a nevyžaduje žádné další investice!
Dům byl také kompletně zrekonstruován a zrekonstruován zevnitř i zvenčí, ale stále si zachoval svůj středomořský a dalmatský nádech a kouzlo.
Fasáda je z bílého kamene a stěny jsou silné 70-100 cm.
Nové dřevěné truhlářství s moskytiérami.
Dům je chlazen klimatizací a navíc vytápěn několika elektrickými radiátory.

Dokumentace je v pořádku a bez věcných břemen!

Veli Iž je ostrov v zadarském souostroví, 24 km od Zadaru a nachází se mezi ostrovy Ugljan a Dugi Otok. Denní trajektové a katamaránové linky jej spojují se Zadarem. Můžeme říci, že z ostrova prostě vyzařuje středomořské, dalmatské kouzlo a lehkost života. Především proto, že zůstalo celé ty roky nedotčeno divokou výstavbou a skryto před masovou turistikou.
Veli Iž byl během své historie důležitým dopravním a obchodním přístavem a letoviskem zadarských šlechticů a byl obydlen již od pravěku. A jakmile vstoupíte na tento ostrov a pocítíte ducha Středomoří „jak to bývalo“, pochopíte proč.
Plocha pozemku bude doplněna.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVeli Iž, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná94 m²
Plocha pozemku1 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby1960
ZařízenýAno
Terasaano (16 m²)
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové