Prodej rodinné domy, 158 m² - Novigrad, Zadar

Prodej rodinné domy, 158 m² - Novigrad, Zadar
  • Adresa Novigrad, Zadar, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03667
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 158 m²

230 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - dalmatský Novigrad, 158m2

Hezký dům s výhledem na moře v dalmatském Novigradu, pouze 150 metrů od Novigradského moře!

Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit tento hezký dům, který se nachází v idylickém Novigradu. Tento dům má dvě podlaží a každé podlaží obsahuje prostorný byt. Jedná se o ideální příležitost pro pohodlné rodinné bydlení nebo jako investici k pronájmu.
Tento krásný dům se nachází v klidné části Novigradu, obklopený přírodou, která nabízí relaxační a příjemnou atmosféru. Je to jen 150 metrů od moře a pláže, což vám umožní vychutnat si kouzlo moře jen pár kroků.

Dům se skládá z:
Přízemí - Apartmán 1 (79 m2): Tento prostorný apartmán nabízí jednu ložnici, dobře vybavenou kuchyň, prostorný obývací pokoj, moderní koupelnu a nádhernou terasu s neuvěřitelným výhledem na moře. Zde si užijete každý okamžik, od ranní kávy až po západ slunce.

První patro - Apartmán 2 (79 m2): Horní byt nabízí téměř totožné dispoziční řešení s jednou prostornou ložnicí, kuchyní, obývacím pokojem, koupelnou a působivou terasou. Toto patro také nabízí neuvěřitelný panoramatický výhled na moře a Velebit.

Výhled na moře a pohoří Velebit navíc činí tuto nemovitost zvláštní a jedinečnou. Tato lokalita se také nachází v blízkosti národního parku Paklenica, který je známý svými velkolepými horami a turistickými stezkami.

Nedaleko je krásná řeka Zrmanja, ideální pro dobrodruhy, kteří chtějí zažít rafting a prozkoumat její kouzelné kaňony.

Tento dům nabízí vše, co potřebujete pro kvalitní život a nezapomenutelné chvíle v nádherném prostředí. Nenechte si ujít příležitost stát se součástí tohoto kouzelného místa.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich webových stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNovigrad, Zadar, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná158 m²
Plocha pozemku386 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1981
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod