Prodej rodinné domy, 250 m² - Ugljan

Prodej rodinné domy, 250 m² - Ugljan
  • Adresa Ugljan, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03175
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

799 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Ugljan, Preko, 250m2

Nabízíme Vám na prodej hezký, samostatně stojící dům na ostrově Ugljan, v klidném, malebném městečku Sušica, o rozloze 250m2 a se zahradou 462m2.

Je blízko moře, pouhých 60 metrů od pláže a přístavu, kde je soukromé kotviště pro loď a panoramatický výhled na moře.
Disponuje 101m2 obytné plochy, jejíž dispozice se skládá ze tří ložnic, prostorného obývacího pokoje propojeného s jídelnou a kuchyní s konceptem open-space, koupelny, další toalety a 82m2 suterénní garáže, která může být architektonicky přestavěna. K dispozici jsou dvě terasy - jedna krytá 38m2 a druhá nekrytá 47m2, obě s nádherným výhledem na moře.

Podkroví nabízí dalších 140m2 prostoru s možností přístavby dvou podlaží. Dům byl postavený v roce 2010 z vysoce kvalitních materiálů, je pohodlný a prostorný, plný světla, plně zařízený a připravený k nastěhování. Je vybaven podlahovým vytápěním, invertorovými klimatizacemi, nízkoenergetickou tepelnou izolací (na vytápění v zimě stačí 4 kW), přípojkou elektřiny a vody, komínem, internetem a pevnou linkou.

Prostor před domem umožňuje vybudování bazénu. Přístup k domu je možný ze dvou stran a v přístavu je kotviště pro loď.
Dvůr je krásně upravený a plný středomořských rostlin, včetně velkého středomořského dubu, levandule a palem. Obchod je vzdálen pouhých 400 m a restaurace 200 m.

Ostrov Ugljan je známý svými krásnými plážemi a čistým mořem, malebnými kamennými uličkami, krásnou architekturou a olivovými háji. Nachází se naproti Zadaru a je dobře spojen četnými trajektovými a lodními linkami (více než 20 linek denně). Ostrov nabízí vše, co potřebujete, včetně čerpací stanice pro vozidla a lodě v hlavním přístavu Preko.

Užijte si panoramatický výhled na moře z terasy tohoto krásného domu. Naše doporučení!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaUgljan, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku462 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2010
ZařízenýAno
GarážAno
Terasaano