Prodej rodinné domy, 169 m² - Sviny

Prodej rodinné domy, 169 m² - Sviny
  • Adresa Sviny
  • Ev. č. RT1026-01225
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 169 m²

7 490 000 Kč

vč.provize, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinného domu 4+kk, 800 m2 - Sviny

Objevte atraktivní rodinný dům, který vás ihned po příchodu uvítá neuvěřitelně příjemnou atmo-sférou domova.

+ 4+kk s garáží
+ 169,32 m2
+ pozemek 800 m2
+ zastřešená terasa 23,51 m2
+ designová krbová kamna
+ kvalitní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči
+ podlahové vytápění
+ tepelné čerpadlo
+ plastová okna s izolačními trojskly
+ bezbariérový
+ kolaudace 2024
+ krásný výhled do krajiny

Že je bydlení mnohem víc než střecha nad hlavou, se můžete přesvědčit v obci Sviny. Právě tady najdete novostavbu rodinného domu 4+kk s garáží o ploše 169,32 m2. Tento dům je navržený s ohledem na vaše pohodlí, soukromí a především hřejivý pocit domova.

Ten se prolíná napříč celým domem a vyniká v obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Místnost, kde se odehrává největší část rodinného života, vás zahrne velkorysým vzdušným prostorem, stylovým interiérem a unikátní prosvětleností s krásným výhledem do zahrady.

Kvalitní kuchyňská linka s kompletním vybavením, ostrůvkem a prostorovou digestoří vytváří úžasné prostředí pro vaření s dostatkem prostoru. Jistě oceníte i přilehlou spíž. Kuchyň od obý-vací části odděluje ve středu místnosti umístěná stěna se zabudovanými krbovými kamny. Ta doplňují útulnou atmosféru, která díky velkým oknům poskytuje také krásný výhled do zahrady a vstup na zastřešenou terasu.

Všechny místnosti v domě mají samostatný vstup z rozlehlé chodby, který zaručuje dokonalé soukromí. Dostatek osobního prostoru poskytují dva dětské pokoje. Oba pokoje mají situovaná okna do ulice a jsou o stejné velikosti. Ložnice orientovaná do zahrady je skvělým místem pro načerpání energie a poskytuje vlastní šatnu. Využít můžete také vstup do zahrady. V moderní koupelně s velkoformátovou dlažbou si můžete vybrat, zda zvolíte koupel ve vaně či horkou spr-chu ve sprchovém koutě. Nechybí zde ani toaleta. Samostatnou toaletu najdete také u vstupu do domu. Pračku se sušičkou snadno pojme technická místnost. Pro pohodlné parkování slouží ga-ráž.

Dům prošel kolaudací v roce 2024. Uvnitř je téměr dokončený. Zbývá osadit pohybová čidla a obložení krbu. V garáži jsou k dokončení podlahy, omítky a podhled. Zvenku je k dodělání malá část zateplení a veškeré venkovní úpravy: dlažba, terasa, retenční nádrž pro dešťovou vodu, oplocení a brána. Dům je napojený na elektřinu a obecní vodovod. Odpadní voda je řešena vlastní čističkou se vsakem. V celém domě, kromě spíže a šatny, je podlahové topení. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo De Dietrich 6 kW. Krb není napojený do systému a je určený k přitápění. Datové napojení zajišťuje optický kabel.

Sviny jsou malá klidná obec ležící 5 km od Velkého Meziříčí. V obci najdete kulturní dům a dětské hřiště. V místě je aktivní spolek Pod Babylonem, který se věnuje péči o děti a organizaci vzdělá-vacích, sportovních, zábavných programů a volnočasovým aktivitám.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSviny
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost4 pokoje
Užitná plocha169 m²
Plocha pozemku800 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2024
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
GarážAno
Výtahne
Terasaano (23 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné