Prodej rodinné domy, 188 m² - Sluštice

Prodej rodinné domy, 188 m² - Sluštice
  • Adresa Sluštice 197
  • Ev. č. RT1435-863779
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 188 m²

17 990 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízíme k prodeji výjimečný zateplený rodinný dům typu bungalov kolaudovaný 2016 v klidné části obce Sluštice Praha východ,která je vzdálená 10min autem od hranice Hlavního města Prahy.Dům je napojen

Nabízíme k prodeji výjimečný zateplený rodinný dům typu bungalov kolaudovaný 2016 v klidné části obce Sluštice Praha východ,která je vzdálená 10min autem od hranice Hlavního města Prahy.Dům je napojen na všechny inženýrské sítě . Dům je koncipován jako 5+kk (dispozici lze změnit na 5+1)
Krásný pozemek 1039m2, z čehož 806m2, je rozlehlá zahrada a součástí je terasa o velikosti 153m2, se zapuštěným podsvíceným bazénem se slanou vodou o velikosti 8x3,5x1,5.

-podlahová plocha činí 188m2,.
-gáraž činí 23m2,
-podkrovní prostor činí cca 50m2,



Dům je řešen jako jednopodlažní, bezbariérový a nabízí tak komfortní rodinné bydlení s dostatkem prostoru nejen uvnitř, ale i v zahradě kolem domu. Kolem objektu je také vybudován pochozí chodník z šedé betonové dlažby, který umožňuje pohodlně obejít celý dům.

Dominantou tohoto domu je velkoryse řešený prostorný obývací pokoj s krbem spojený s plně vybaveným kuchyňským koutem o velikosti 52 m2, kde je i praktická místnost, vhodná jako spižírna. Z obývacího pokoje je možné přímo vstoupit na velmi prostornou terasu.

Díky dispozici v domě zde nalezneme 3 neprůchozí pokoje. Dále manželskou ložnici s vlastní šatnou, koupelnou se sprchovým koutem s wc a přímým vstupem na terasu. Samostatné wc, další samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a vanou, ve které je k dispozici infra sauna s fullspektrálními zářiči. Vstupní halu a technickou místnost.

Rozvody z krbu jsou přivedeny do všech obytných místností, stejně tak i podlahové vytápění.

Prostory k uskladnění zajistí tři velké vestavené skříně a půdní pochozí prostor o velikosti 50 m2 přístupný výklopným schodištěm. V případě přání většího prostoru je možné dodatečně upravit.

Nechybí zde dostatek parkovacích možností, ať už ve zmíněné garáži s automatickými vraty nebo u domu hned po vjezdu elektricky poháněnou bránou.


Dešťová voda je zachytávána do jímky umístěné na přední straně zahrady s kapacitou 8 m³.
Nemovitost patří do energetické třídy B, což zaručuje nízké provozní náklady

Sluštice jsou ideálním místem pro rodinný život, s dobrou dostupností do Prahy a Říčan. Zastávka PID se nachází jen několik desítek metrů od nemovitosti. Přímo v obci se nachází obchod, restaurace a taktéž soukromá mateřská školka , soukromý fotbalový klub s hřištěm a venkovní posilovnou. Obcí prochází cyklostezka, daleko není do Babického a Klánovického lesa, Škvorecké obory nebo přírodního parku Rokytka.


S financováním vám moc rádi pomůžeme.

V případě zájmu o další informace nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/863779-nabidka-prodej-domu-slustice

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSluštice 197
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha188 m²
Plocha pozemku1.039 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno